Η Schneider Electric πλατινένιος χορηγός στο Layer One Conference

Η Schneider Electric, παγκόσμιος ειδικός στη διαχείριση ενέργειας, συμμετείχε ως πλατινένιος χορηγός για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Layer One, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 2013, στο Συνεδριακό κέντρο Εξέλιξη. Στο φετινό συνέδριο, με θέμα “3rd Data Center Infrastructures, Networking & Services Conference”, παρουσιάστηκαν αναλυτικά όλες οι σύγχρονες καινοτόμες τεχνολογίες, καθώς και με ποιο τρόπο μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά και να συμβάλλουν στη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος.

Αρχικά, ο κ. Marc Pelletier, Country President South-East Europe Area της Schneider Electric, καλωσόρισε τους καλεσμένους, ενώ στη συνέχεια ο κ. Γιώργος Δριτσάνος, ITB Vice President της Schneider Electric για την Ελλάδα, την Κύπρο & τη Μάλτα, παρουσίασε εκτενώς τη φιλοσοφία της Schneider Electric για τη διαχείριση και την υποδομή των σύγχρονων Data Centers (κέντρων δεδομένων) με σκοπό την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση της ενέργειας για τους οργανισμούς και τις επιχειρήσεις.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ο κ. Paul Ike, Vice President Business development Data-centers της Schneider Electric, παρουσίασε ένα εξειδικευμένο workshop με θέμα Data Center Reference Design. Στο workshop έγινε αναφορά στο όραμα της εταιρείας σχετικά με το βέλτιστο σχεδιασμό, την κατασκευή και τη λειτουργία των Data Centers.

Η θεματολογία του Layer One Conference απευθύνεται σε επαγγελματίες από το χώρο της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών, όπως Network Administrators και IT Managers εμπορικών εταιρειών και βιομηχανιών αλλά και σε τεχνικούς διευθυντές και άλλα στελέχη του χώρου.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ