Νικήτας Κωνσταντέλλος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Εταιρειών

Ο Νικήτας είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ICAP CRIF, του μεγαλύτερου Ομίλου Επιχειρηματικής Πληροφόρησης, Διαχείρισης Κινδύνων και Συμβούλων, με γραφεία σε Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία και Κύπρο.

 

Εντάχθηκε στην ICAP το 2007 ως Διευθύνων Σύμβουλος και μέχρι το τέλος του 2021, όταν η ICAP A.E εξαγοράστηκε από το CRIF, οδήγησε την ICAP Group σε υπερτετραπλασιασμό του μεγέθους της, φτάνοντας τους 1.200 υπαλλήλους, Έσοδα €94 εκατ. και EBITDA €10,8 εκατ.

 

Πριν ενταχθεί στην ICAP, ήταν Γενικός Διευθυντής, Επικεφαλής του Συμβουλευτικού Κλάδου της KPMG Ελλάδος (16 χρόνια), Ανώτερος Σύμβουλος στην Hay Group (2,5 χρόνια), Προϊστάμενος Ανθρώπινου Δυναμικού στην Τράπεζα Επενδύσεων (3 χρόνια) και Βοηθός Διευθυντή Προμηθειών στην Παπαστράτος (1,5 έτος).

 

Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού Διπλώματος (ΜΒΑ) σε Μάνατζμεντ και στη Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού από το Πανεπιστήμιο LOYOLA των ΗΠΑ.  Επίσης διαθέτει Δίπλωμα στην Εκπαίδευση και Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού από το Πανεπιστήμιο Thames Valley και το Institute of Personnel and Development, UK.

 

Είναι Επίτιμο Μέλος της Εταιρείας Ανωτάτων Στελεχών Ελλάδος (ΕΑΣΕ) της οποίας διατέλεσε Πρόεδρος για δύο τριετίες (3/2012-3/2018). Είναι επίσης Μέλος του Γενικού Συμβουλίου του ΣΕΒ και της Λέσχης Επιχειρηματικότητας.

 

Εξειδίκευση: Διοίκηση μεγάλων πολυσχιδών B2B εταιρειών, Διαχείριση Αλλαγών, Επιχειρηματικός Μετασχηματισμός, Συμβουλευτική, Διαχείριση Κινδύνων, Επιχειρηματική Πληροφόρηση, Ανθρώπινο Δυναμικό, Επιλογή Στελεχών, Outsourcing και άλλες επιχειρηματικές λύσεις.

 

Οραματίζεται και δεσμεύεται να συμβάλλει στη δημιουργία ενός καλύτερου επιχειρηματικού κόσμου, με επιτυχημένες εταιρείες, όπου η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι σημαντική και οι εργαζόμενοι είναι υγιείς, χαρούμενοι, σε καλή φυσική κατάσταση και αποτελεσματικοί στην εργασία τους.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ