Νικήτας Κωνσταντέλλος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος ομίλου εταιρειών ICAP

Ο Νικήτας είναι, από το 2007, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου εταιρειών ICAP, του μεγαλύτερου Ομίλου Υπηρεσιών Πληροφόρησης και HR Consulting προς επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Μέσα σ’ αυτό το διάστημα, οδήγησε την ICAP στον πενταπλασιασμό των μεγεθών της και στην επέκτασή της σε 4 ακόμα χώρες της Ν.Α. Ευρώπης. Σήμερα, η ICAP διαθέτει 1.100 εργαζομένους και αναμένεται το 2019 να πραγματοποιήσει έσοδα 100 εκατ. ευρώ.  Είναι επίσης Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκόσμιου Δικτύου της Dun & Bradstreet.

Πριν από την ICAP είχε διατελέσει Γενικός Διευθυντής, Επικεφαλής του Συμβουλευτικού Κλάδου της KPMG Ελλάδος (16 χρόνια), Ανώτερος Σύμβουλος στην Hay Group (3 χρόνια), Προϊστάμενος Ανθρώπινου Δυναμικού στην Τράπεζα Επενδύσεων (3 χρόνια) και Βοηθός Διευθυντή Προμηθειών στην Παπαστράτος (2 χρόνια).

Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού Διπλώματος (ΜΒΑ) σε Μάνατζμεντ και στη Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού από το Πανεπιστήμιο LOYOLA των ΗΠΑ.  Επίσης διαθέτει Δίπλωμα στην Εκπαίδευση και Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού από το Πανεπιστήμιο Thames Valley και το Institute of Personnel and Development, UK.

Είναι Επίτιμο Μέλος της Εταιρείας Ανωτάτων Στελεχών Ελλάδος  (ΕΑΣΕ) της οποίας διατέλεσε Πρόεδρος για δύο τριετίες (3/2012-3/2018). Είναι επίσης Μέλος του Γενικού Συμβουλίου του ΣΕΒ, της Λέσχης Επιχειρηματικότητας, του Τομέα Ηγεσίας της ΕΕΔΕ και της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

<BACK