ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ: “True Leader” εταιρία για 12η συνεχόμενη χρονιά

Χαλάνδρι, 21 Δεκεμβρίου 2022 – Για 12η συνεχόμενη χρονιά, η Ευρωπαϊκή Πίστη αναδείχθηκε “True Leader” εταιρία στο πλαίσιο του θεσμού της ICAP GROUP “True Leaders”, αποτελώντας μία εκ των τεσσάρων επιχειρήσεων που λαμβάνουν αυτή τη διάκριση ανελλιπώς από την καθιέρωση του θεσμού.

Πιο συγκεκριμένα, ικανοποιώντας για άλλη μία χρονιά και τα τέσσερα αντικειμενικά κριτήρια βράβευσης: κερδοφορία, αύξηση προσωπικού, διακεκριμένη θέση στον κλάδο της βάσει του κύκλου εργασιών και υψηλή πιστοληπτική ικανότητα, η Ευρωπαϊκή Πίστη διακρίθηκε ως μία από τις 90 καλύτερες επιχειρήσεις – ηγέτες στην Ελληνική αγορά, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους ισολογισμούς 30.000 εταιριών.

Στην τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε, το βραβείο παρέλαβε ο Chief Operations Officer της Εταιρίας κ. Στέφανος Βερζοβίτης, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Η παρουσία της Εταιρίας μας στη λίστα με τους ηγέτες της ελληνικής οικονομίας για 12η συνεχόμενη χρονιά μας τιμά και μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους. Μία διάκριση που έχουν καταφέρει να αποσπάσουν μόνο 4 οργανισμοί ανελλιπώς από το 2011. Η ανάδειξή μας ως “True Leader” εταιρία όλα αυτά τα χρόνια, είναι αποτέλεσμα αρμονικής συνεργασίας, συνοχής και συλλογικής προσπάθειας της Διοίκησης, του Ανθρώπινου Δυναμικού και του Δικτύου Πωλήσεων της Εταιρίας».

Η Ευρωπαϊκή Πίστη θεωρεί υποχρέωσή της να συμβάλλει σε ένα μέλλον με ανθρώπινο πρόσωπο και δεσμεύεται να αποτελεί παράδειγμα για το πως οι εταιρίες μπορούν να αναπτύσσονται τόσο οικονομικά, όσο και υπεύθυνα απέναντί στην κοινωνία και το περιβάλλον.

Πηγή άρθρου και εικόνας: Δελτίο Τύπου/Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ