Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Στην ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ η «Ώρα της Γης» έρχεται για 8η συνεχή χρονιά

28 Μαρτίου 2015 @ 00:00 - 29 Μαρτίου 2015 @ 00:00

Η ΑΒ Βασιλόπουλος συμμετέχει για 8η συνεχή χρονιά στην παγκόσμια πρωτοβουλία της WWF «Ώρα της Γης», σβήνοντας τις φωτεινές πινακίδες των καταστημάτων της για ένα διήμερο (Σάββατο 28 Μαρτίου και Κυριακή 29 Μαρτίου).  

Η εταιρεία, θέλοντας να δείξει ότι με αντίστοιχες συλλογικές κινήσεις, είναι πολύ εύκολο για όλους να συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος, ενισχύει αυτή τη δράση ενεργοποιώντας τους εργαζόμενούς της στα κεντρικά γραφεία. Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, την Παρασκευή 27 Μαρτίου, θα υλοποιήσει ενέργειες όπως ο περιορισμός της χρήσης του τεχνικού φωτός, του air condition, καθώς και το σβήσιμο του φούρνου για την προετοιμασία του φαγητού. Μαζί στην προσπάθεια αυτή είναι πολύτιμοι συνεργάτες, όπως Zanae, Palirria, Βιρβιλίδης, Μιχόπουλος,  που με τη σημαντική συνεισφορά τους, τόσο σε έτοιμα γεύματα όσο και σε παροχή υλικών, συμβάλλουν στην πρωτοβουλία της ΑΒ.  
  
Παράλληλα, το Σάββατο 28 Μαρτίου, η εταιρεία προτρέπει καταναλωτές και εργαζόμενους να σβήσουν τα φώτα για μια ώρα (20:30-21:30), ενώ ανταμείβει με επιπλέον πόντους στην κάρτα AB Plus όσους: 

Αγοράσουν προϊόντα Terra Leaf (χαρτικά και σακούλες απορριμμάτων) και λαμπτήρες οικονομίας ΑΒ
Αγοράσουν/χρησιμοποιήσουν επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες ΑΒ

Η ΑΒ Βασιλόπουλος αποδεικνύει ότι μπορεί η «Ώρα της Γης»  να διαρκεί συμβολικά μία ώρα, αλλά για εμάς στην ΑΒ το Earth Hour είναι τρόπος ζωής! Κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή! 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
28 Μαρτίου 2015 @ 00:00
Τέλος:
29 Μαρτίου 2015 @ 00:00