Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρουσιάζει τα 11 χρόνια δράσης και δημιουργίας

7 Δεκεμβρίου 2006 @ 00:00 - 14 Δεκεμβρίου 2006 @ 00:00

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρουσιάζει τα 11 χρόνια δράσης και δημιουργίας του και σας προσκαλεί όλους από την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2006 έως και την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2006 στην αίθουσα του Αττικό Μετρό στη στάση Σύνταγμα από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ.


Η αίθουσα του Αττικό Μετρό θα ντυθεί και φέτος γιορτινά φιλοξενώντας bazaar με χριστουγεννιάτικες κατασκευές των παιδιών που στηρίζουμε μέσα από τις δράσεις μας, των εθελοντών και των χορηγών μας. Τα είδη αυτά, θα διατίθενται προς πώληση, αποτελώντας όμορφα και πολύτιμα δώρα για συγγενείς και φίλους, ενισχύοντας ταυτόχρονα οικονομικά τις προσπάθειες μας για τα παιδιά.


Παράλληλα, το χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συλλόγου, θα μας δώσει για ακόμη μια φορά τη δυνατότητα να υποδεχθούμε τους φίλους μας και να ενημερώσουμε το κοινό για τις δράσεις μας και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά στην Ελλάδα.


Η εκδήλωση μας γίνεται πραγματικότητα χάρη στην ευγενική χορηγία του πανελλαδικού δικτύου φαρμακοποιών «ADVANCE PHARMACIES», αλλά και χάρη στη συμμετοχή όλου του κόσμου, που μας κάνει να αισθανόμαστε υπερήφανοι για την «μεγάλη μας οικογένεια».Η «ADVANCE PHARMACIES», θα δώσει στους μικρούς μας επισκέπτες την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους σε θέματα υγείας, μέσα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που θα στηθεί στην αίθουσα καθώς επίσης θα μοιράσει στους λιλιπούτειους παίκτες όμορφα δώρα.


Σας περιμένουμε όλους εκεί!


 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
7 Δεκεμβρίου 2006 @ 00:00
Τέλος:
14 Δεκεμβρίου 2006 @ 00:00