Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

3rd Athens ESG Forum: Γιατί χρειάζεται οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις να υιοθετούν ESG πρακτικές;

20 Ιουνίου 2023 @ 09:00 - 18:15

Μάθετε τα πλεονεκτήματα για τις εταιρείες που εφαρμόζουν αρχές βιωσιμότητας

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποτελούν ένα αναπόσπαστο γρανάζι για την ομαλή λειτουργία της παγκόσμιας εφοδιαστικής αλυσίδας. Παρά την τεράστια επίδρασή τους όμως, ελάχιστες από αυτές εφαρμόζουν αρχές βιωσιμότητας στις επιχειρηματικές πρακτικές τους.

Βασικοί λόγοι είναι η έλλειψη χρόνου, γνώσης και πόρων. Ωστόσο, θέλοντας και μη, η μεγάλη αλλαγή έρχεται και για τις ΜμΕ, με αφετηρία τις οδηγίες Υποβολή Εκθέσεων για την Εταιρική Βιωσιμότητα (CSRD) και Δέουσα Επιμέλεια για την Εταιρική Βιωσιμότητα (CSDD).

Στο νέο κανονιστικό πλαίσιο, εφόσον απαιτηθεί, οι εταιρείες πρέπει να αποδεικνύουν ότι ενσωματώνουν με επιτυχία τους κινδύνους για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Όσες εταιρείες αποτύχουν να ανταποκριθούν στις επιταγές της βιωσιμότητας, σύντομα θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα ανταγωνιστικότητας και μειωμένης πρόσβασης στη χρηματοδότηση.

Εξασφαλίστε μία θέση αξιοποιώντας το Early Bird εδώ:

Στο 3o Athens ESG Forum θα αναλυθεί εκτενώς το θέμα ESG και ΜμΕ με τη δημιουργία ενός πρακτικού roadmap για τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν για να μην μείνουν πίσω στις εξελίξεις.

Δείτε τους πρώτους επιβεβαιωμένους ομιλητές εδώ

Δείτε την προκαταρκτική agenda εδώ

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
20 Ιουνίου 2023
Ώρα:
09:00 - 18:15