Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

BOUSSIAS: “Pricing Conference”

19 Ιανουαρίου 2022 @ 08:00 - 17:00

Η πανδημία Covid – 19 επιτάχυνε τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων και άλλαξε τις αγοραστικές συνήθειες των καταναλωτών. Ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις επιλέγουν τον «ψηφιακό δρόμο», καθώς οι καταναλωτές επισκέπτονται λιγότερο τα φυσικά καταστήματα και κάνουν τις αγορές τους online, επιλέγοντας ανάμεσα σε εκατοντάδες προϊόντα εκείνο που θεωρούν ότι έχει την καλύτερη τιμή.  Σε αυτή τη «νέα κανονικότητα», ένας ακόμα παράγοντας αναμένεται να επηρεάσει τις στρατηγικές των επιχειρήσεων αλλά και την συμπεριφορά των καταναλωτών: η άνοδος του πληθωρισμού.

Σε αυτό το κλίμα που έχει δημιουργηθεί, το συνέδριο Pricing 2022, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου, έρχεται να ενημερώσει τις επιχειρήσεις για την λειτουργία του Pricing, να παρουσιάσει τις νέες τάσεις και τις στρατηγικές που επιτάσσει η εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού και η «νέα κανονικότητα», τα μοντέλα, τα εργαλεία και τις μεθόδους που μπορούν να οδηγήσουν μια επιχείρηση στην επιλογή εκείνων των τιμών που μεγιστοποιούν τα κέρδη της. Με παραδείγματα επιτυχούς χρήσης του Pricing σε διεθνές αλλά και σε εγχώριο επίπεδο, με παρουσιάσεις εξειδικευμένων ομιλητών και ανάλυση case studies οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις πρακτικές στο χώρο του Pricing, που σημειώνει ραγδαία εξέλιξη, λόγω της ανάπτυξης της τεχνολογίας και της έκρηξης του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Θεματολογία

 • Organizational Pricing: η λειτουργία του Pricing ως αναπόσπαστο μέρος της εταιρικής κουλτούρας. Συνδέοντας το Pricing με το Μάρκετινγκ και τις Πωλήσεις.
 • Pricing και ψηφιακή μετάβαση: πώς επηρεάζει το Pricing η ψηφιακή μετάβαση; Νέα μοντέλα Pricing, μέθοδοι και ψηφιακά εργαλεία.
 • Πελατοκεντρικό Pricing: οι πελάτες στο επίκεντρο της στρατηγικής Pricing. Πώς η αξία του προϊόντος μεταφράζεται σε στρατηγική Pricing;
 • Στρατηγική και Pricing: το Pricing ως κομμάτι της στρατηγικής.
 • Pricing και τεχνολογία: οι δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης και του machine learning για τον καθορισμό της βέλτιστης πολιτικής Pricing. Πώς τα data analytics μπορούν να συνεισφέρουν στο Pricing; Τα οφέλη που αποκομίζει το Pricing από την εξέλιξη της τεχνολογίας.
 • Ecommerce PricingΑποδοτικές πρακτικές Pricing στον ανταγωνιστικό κόσμο του e-commerce.
 • Cross-border Pricing: Διαχείριση portfolio σε διαφορετικές χώρες με διαφορετικές τιμές.
 • Pricing και πληθωρισμός: πρακτικές Pricing σε ένα πληθωριστικό περιβάλλον.
 • Behavioral Pricing: Η ψυχολογία των πελατών/ καταναλωτών σε σχέση με τις τιμές.
 • Pricing and the Subscription Economy

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
19 Ιανουαρίου 2022
Ώρα:
08:00 - 17:00