Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: 30 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου η Διεθνής Έκθεση Παιχνιδιών Spielwarenmesse 2024, στη Νυρεμβέργη

30 Ιανουαρίου @ 08:00 - 3 Φεβρουαρίου @ 17:00

Από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου, ανοίγει τις πύλες της στη Νυρεμβέργη, η κορυφαία Διεθνής Έκθεση Παιχνιδιών Spielwarenmesse 2024, με διοργανωτή τον Εκθεσιακό Οργανισμό Spielwarenmesse eG, τον οποίο στην Ελλάδα και την Κύπρο αντιπροσωπεύει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η έκθεση, ως διεθνής τόπος συνάντησης για τη βιομηχανία παιχνιδιών, συγκεντρώνει κάθε χρόνο τους κορυφαίους κατασκευαστές παιχνιδιών του κλάδου, αλλά και γνωστές μάρκες προϊόντων της σχετικής αγοράς.

Η Spielwarenmesse παρέχει στους επισκέπτες μια μοναδική επιλογή κατασκευαστών μέσα από 13 ομάδες προϊόντων, στις οποίες περιλαμβάνεται και ο ιδιαίτερα παραδοσιακός τομέας των Πρότυπων Σιδηροδρόμων και των Μοντέλων Κατασκευών, με μια γκάμα προϊόντων για νεοεισερχόμενους στον κλάδο, επαγγελματίες και συλλέκτες.

Επιπλέον, με τη διοργάνωση του 2024 η έκθεση πρόκειται να λανσάρει τον νέο διαδραστικό ειδικό χώρο για παιχνίδια που απευθύνονται σε ενήλικες και εφήβους, εστιάζοντας στις κατηγορίες «Συλλεκτικά», «Premium Συλλεκτικά», «Δημιουργική φαντασία» και «Επιτραπέζια Παιχνίδια».

Οι εμπορικοί επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν όλες τις νέες τάσεις και καινοτομίες στον κόσμο των παιχνιδιών, καθώς και να επεκτείνουν το δίκτυο των συνεργατών τους.

Στη φετινή επιτυχημένη διοργάνωση συμμετείχαν 2.142 εκθέτες από 69 χώρες, ενώ στην έκθεση συγκεντρώθηκαν 58.000 επισκέπτες από 128 χώρες.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της έκθεσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Spielwarenmesse, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 210 6419041, E-Mail: german-fairs@ahk.com.gr ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr καθώς και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://www.spielwarenmesse.de/en/.

 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
30 Ιανουαρίου @ 08:00
Τέλος:
3 Φεβρουαρίου @ 17:00