Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ψήφος αγάπης για τα Παιδικά Χωριά SOS

1 Νοεμβρίου 2010 @ 00:00 - 7 Νοεμβρίου 2010 @ 00:00

Δώστε και εσείς μια ψήφο αγάπης κάνοντας τις αγορές σας από την Εορταγορά Αγάπης των Παιδικών Χωριών SOS

Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος διοργανώνουν για ακόμη μια χρονιά «Εορταγορά Αγάπης», που θα διεξαχθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μετρό Συντάγματος από την 1η έως την 7η Νοεμβρίου 2010 και θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 09:30 έως τις 21:30.

Οι επισκέπτες του Bazaar θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το έργο του οργανισμού αλλά και να κάνουν τις αγορές τους, μέσα από πλήθος επιλογών που περιλαμβάνουν παιχνίδια, καλλυντικά και είδη περιποίησης, ρούχα και διακοσμητικά αντικείμενα, δίνοντας τη δική τους ψήφο αγάπης και υποστήριξης στο έργο των Παιδικών Χωριών SOS.

Από τις 5 έως τις 7 Νοεμβρίου 2010 την προσπάθεια των Παιδικών Χωριών SOS θα στηρίξουν με τη δική τους ψήφο αγάπης και οι σχεδιαστές μόδας: ASLANIS, CHARA LEBESSI, COSTASFALIAKOS by Christos Petridis, DAPHNE VALENTE, KATERINA KAROUSSOS, KATERINA PSOMA, LENA KATSANIDOU, LOUKIA, MARCELLO NIKTAS, NIKOS – TAKIS, PARTHENIS, SMARAGDI, VASSILIS ZOULIAS OLD ATHENS, VELOUDAKIS, YIORGOS ELEFTHERIADES. Οι καταξιωμένοι σχεδιαστές θα διαθέσουν ρούχα και αξεσουάρ σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να αποκτήσουν τις μοναδικές δημιουργίες τους.

Τα συνολικά έσοδα που θα συγκεντρωθούν από την πώληση των προϊόντων θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του σωματείου.

Υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι οι εταιρίες Giochi Preziosi, KORRES, Lego, Oriflame και ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Α.Ε.

 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
1 Νοεμβρίου 2010 @ 00:00
Τέλος:
7 Νοεμβρίου 2010 @ 00:00