Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Στέγαση και Επανένταξη Με τον διακριτικό τίτλο ΑΝΩ ΘΡΩΣΚΩ

8 Δεκεμβρίου 2015 @ 00:00 - 14 Δεκεμβρίου 2015 @ 00:00

Η Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ»  σε μια προσπάθεια ουσιαστικής επαναπροώθησης στην αγορά εργασίας και επανένταξης στον κοινωνικό ιστό της ομάδας των ωφελούμενων του προγράμματος «Άνω Θρώσκω», διοργανώνει πενθήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο προσαρμοσμένο στις ανάγκες της ομάδας στόχου. 
Συγκεκριμένα το πρόγραμμα θα στηρίζεται στους εξής πυλώνες:
  1. Την ψυχολογική ενδυνάμωση των ωφελούμενων προκειμένου να αφομοιώσουν και στη συνέχεια να εφαρμόσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όσα πρόκειται να διδαχτούν στη συνέχεια.
  2. Την γνωστική προετοιμασία τους γύρω από ζητήματα που άπτονται της άμεσης εργασιακής τους επανένταξης: (τεχνικές ανεύρεσης εργασίας, ορθής σύνταξης βιογραφικού, τεχνικές εργασιακής συνέντευξης κ.τ.λ)
  3. Κοινωνική και Ηθική Επιχειρηματικότητα (Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις, Επιτυχημένα παραδείγματα μετάβασης από επιχειρήσεις σε κρίση, πτώχευση ή αλλαγή προσανατολισμού σε συνεταιριστικά μοντέλα με τη συμμετοχή εργαζομένων).
  4. Αρχές Οικονομικής Διαχείρισης    (Οικιακή και Επιχειρηματική Οικονομία, Χρηματο-οικονομικά εργαλεία, Ηθική Χρηματοδότηση)
  5. Αρχές Λογιστικής (τήρηση λογιστικών βιβλίων)
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» στο Περιστέρι, στην οδό Αισχύλου 5, από την Τρίτη 8 έως και την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015 και αναμένεται να αποτελέσει τη βάση για μια σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων με στόχο την διαρκή στήριξη και κατάρτιση της ομάδας των ωφελούμενων.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
8 Δεκεμβρίου 2015 @ 00:00
Τέλος:
14 Δεκεμβρίου 2015 @ 00:00