Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η Global Sustain παρουσιάζει το Yearbook 2016/17

18 Μαΐου 2017 @ 00:00

18 Μαΐου, Metropolitan Hotel – Αθήνα  
 
Η Global Sustain παρουσιάζει τη δέκατη έκδοση της σειράς Yearbook, με τίτλο “The Energy (R)evolution”. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Μαΐου, στις 18:00, στο ξενοδοχείο Metropolitan, Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 385, Παλαιό Φάληρο, παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και εκπροσώπων της κοινωνίας των πολιτών.
 
Η δέκατη κατά σειρά, ανθρακικά ουδέτερη διεθνής έκδοση Yearbook έχει προσελκύσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον, συγκεντρώνοντας συμμετοχές από οργανισμούς όπως: United Nations Conference on Trade and Development (UNCTAD), UN Sustainable Energy for All, World Energy Council, European Commission, κ.ά. Το περιεχόμενο του YEARBOOK εστιάζει στην ενέργεια, στις προκλήσεις και στις ευκαιρίες σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο. Με τον παγκόσμιο πληθυσμό να σημειώνει συνεχή αύξηση και την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση για ενέργεια, η κάλυψη των ενεργειακών αναγκών με βιώσιμο τρόπο αποτελεί μια από τις σημαντικότερες προκλήσεις του αιώνα. 
 
Στην φετινή εκδήλωση, θα συμμετέχουν με ομιλία ανώτατα διευθυντικά στελέχη, των οποίων άρθρα και απόψεις φιλοξενούνται στη φετινή έκδοση. Πρόκειται για την πρώτη παρουσίαση της παρούσας έκδοσης, ενώ θα ακολουθήσουν αντίστοιχες εκδηλώσεις σε Βρυξέλλες, Βερολίνο και Λονδίνο. 
 
 
Χορηγοί Επικοινωνίας της εκδήλωσης: Business Wire, Capital.gr, Revolve Media, Energypress
Χορηγός: Αθηναϊκή Ζυθοποιία
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη με την επίδειξη πρόσκλησης. Συνιστάται η έγκαιρη εγγραφή λόγω των περιορισμένων θέσεων και για λόγους ασφαλείας.
 
Για εγγραφές:
Tηλ.: 210 927 1115
 
 
Σχετικά με το Yearbook
Η ετήσια σειρά εκδόσεων Yearbook παρουσιάζει σημαντικές πρωτοβουλίες και δράσεις επιχειρήσεων και φορέων πάνω σε θέματα που αφορούν στην αειφορία. Το Yearbook αποτελεί δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ των κοινωνικών εταίρων και καταλύτη για εποικοδομητικό διάλογο και αλλαγή. Την έκδοση εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις και σημαντικοί εκπρόσωποι όλων των ενδιαφερόμενων μερών από ολόκληρο τον κόσμο. Κάθε χρόνο, η Global Sustain επιλέγει για την έκδοση ένα θέμα παγκόσμιου ενδιαφέροντος που επικεντρώνεται στο τρίπτυχο άνθρωπος – περιβάλλον -οικονομική ωφέλεια και το αναδεικνύει πολύπλευρα, συγκεντρώνοντας απόψεις κορυφαίων διεθνών προσωπικοτήτων, επιχειρηματικών ηγετών, αρχηγών κρατών, οραματιστών, αξιωματούχων διεθνών οργανισμών, ακαδημαϊκών, κ.ά. Η έκδοση παρουσιάζεται κάθε χρόνο στην Αθήνα και στο εξωτερικό, ενώ διανέμεται σε περισσότερες από 50 χώρες, σε 5 ηπείρους.
 
Σχετικά με τη Global Sustain
Η εταιρία Global Sustain, με γραφεία σε Αθήνα, Βερολίνο, Βρυξέλλες, Ζυρίχη, Λευκωσία, Λονδίνο και Νέα Υόρκη, προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες σε θέματα που σχετίζονται με την αειφορία. Αποστολή της είναι η δημιουργία γνώσης, η έμπνευση και η υποστήριξη εταιριών και οργανισμών στην αειφορία, μέσα από τη συμβουλευτική, την επικοινωνία, τη δικτύωση και την εκπαίδευση, με επίκεντρο το τρίπτυχο άνθρωπος – περιβάλλον – οικονομική ωφέλεια. Στα μέλη της περιλαμβάνονται εταιρίες, μη κυβερνητικές και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, δημόσιοι φορείς, εκπαιδευτικά ιδρύματα, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, επαγγελματικά σωματεία, σύλλογοι και άλλοι φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Οι συμβουλευτικές και on-line υπηρεσίες, το ηλεκτρονικό newsletter, η διοργάνωση συνεδρίων και άλλων εκδηλώσεων, η ενότητα Members-to-Members, η ετήσια έκδοση Yearbook και το Sustainability Forum συμβάλλουν στη δυναμικότερη προβολή του αειφόρου έργου των μελών της Global Sustain, χτίζοντας γέφυρες μεταξύ αυτών, της αγοράς και της κοινωνίας μέσα στην οποία λειτουργούν. H Global Sustain συνεργάζεται, συμμετέχει και είναι μέλος διεθνών οργανισμών όπως UN Global Compact, UN Principles for Responsible Investment (PRI), Global Reporting Initiative (GRI), Academy for Business in Society (ABIS), Social Value International, Institute of Directors (IOD), EFQM, CEO Clubs, Capitals Business Circle, κ.ά. www.globalsustain.org. 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
18 Μαΐου 2017
Ώρα:
00:00
Κατηγορία Εκδήλωση: