Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή με θέμα “Τεχνολογίες αποθήκευσης ενέργειας και ενσωμάτωση ΑΠΕ στο δίκτυο”

11 Μαρτίου 2018 @ 00:00 - 15 Μαρτίου 2018 @ 00:00

Επιχειρηματική Αποστολή στην Φρανκφούρτη και στην ευρύτερη περιοχή με θέμα “Τεχνολογίες αποθήκευσης ενέργειας και ενσωμάτωση ΑΠΕ στο δίκτυο”

11 – 15 Μαρτίου 2018, σε Φρανκφούρτη και την ευρύτερη περιοχή

Μεταφορά τεχνογνωσίας και δυνατότητες συνεργασίας

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο με την υποστήριξη του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας, διοργανώνει μια επιχειρηματική αποστολή με θέμα “Τεχνολογίες αποθήκευσης ενέργειας και ενσωμάτωση ΑΠΕ στο δίκτυο“ έχοντας ως στόχο την μεταφορά τεχνογνωσίας, την προώθηση του τομέα στην Ελλάδα, καθώς επίσης και την επίτευξη μελλοντικών συνεργασιών μεταξύ ελληνικών και γερμανικών επιχειρήσεων και φορέων. Στα πλαίσια της αποστολής θα διοργανωθεί και επίσκεψη της ENERGY STORAGE EUROPE στο Ντίσελντορφ, η κορυφαία διεθνής εμπορική έκθεση για την αποθήκευση ενέργειας.

Συνημμένα θα βρείτε το ενημερωτικό υλικό, την δήλωση συμμετοχής καθώς και το πρόγραμμα (προσχέδιο) της αποστολής που θα μεταβεί στην περιοχή της Φρανκφούρτης (Γερμανία) από 11.03. – 15.03.2018. Οι εταίροι μας στη Γερμανία, βρίσκονται στην διαδικασία σχεδιασμού του προγράμματος και συντονισμού με το Υπουργείο Οικονομίας και Ενέργειας.


Λεπτομέρειες

Αρχή:
11 Μαρτίου 2018 @ 00:00
Τέλος:
15 Μαρτίου 2018 @ 00:00