Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Το 2ο No Finish Line Athens για το

25 Απριλίου 2018 @ 00:00 - 29 Απριλίου 2018 @ 00:00

Τετάρτη 25 Απριλίου (ώρα 20:00) έως Κυριακή 29 Απριλίου (ώρα 14:00) στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Το 2ο No Finish Line Athens, o μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας του κόσμου, ο μοναδικός υπερμαραθώνιος των 90 ωρών, επιστρέφει στην Αθήνα μετά την περσινή ανεπανάληπτη επιτυχία και θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, από τις 25 έως τις 29 Απριλίου με ένα πλήρες αθλητικό, πολιτιστικό, ψυχαγωγικό πρόγραμμα, αλλά και σπουδαίους πρεσβευτές που θα καλέσουν τον κόσμο να τρέξει ή να περπατήσει για καλό σκοπό, καθώς τα έσοδα Θα πάνε στα σωματεία της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»!

Όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν ότι ώρα θέλουν, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν, μέσα στην κυκλική διαδρομή 1000μ. γύρω από το Κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και να προσφέρουν χρήματα καταγράφοντας χιλιόμετρα.

Το 2ο NFL Athens αρχίζει την Τετάρτη 25 Απριλίου ώρα 20:00 και τελειώνει μετά από 90 συνεχόμενες ώρες, την Κυριακή 29 Απριλίου ώρα 14:00. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαιρέτως και ανεξαρτήτου ηλικίας και φυσικής κατάστασης, από μικρούς ενός έτους έως μεγάλους 101 ετών!

Ο αγώνας της Αθήνας ανήκει στο διεθνές πρόγραμμα του No Finish Line International και το 2017 στην πρώτη χρονιά διεξαγωγής του στην Ελλάδα, καταγράφηκαν 50,903 χιλιόμετρα από περισσότερους από 6.202 συμμετέχοντες, που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ όλων των No Finish Line για την πρώτη χρονιά διεξαγωγής, ενώ η δωρεά έφτασε τα 25,451 ευρώ και 50 λεπτά, τα οποία πήγαν στην Ενωση «Μαζί για το Παιδί».

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Η έναρξη των ηλεκτρονικών εγγραφών ξεκινά και με μία προσφορά καθώς ως τις 12 Φεβρουαρίου όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα πληρώσουν 5 ευρώ αντί 7 που θα ισχύει μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Τα παιδιά έως 6 ετών είναι δωρεάν για απεριόριστες παρουσίες στον αγώνα 90 ωρών, ενώ τα παιδιά από 7 έως και 12 ετών θα πληρώσουν 3 ευρώ.

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Στην ειδική κατηγορία των ομάδων υποστήριξης, η οποία έχει κοινωνικό αλλά και αγωνιστικό χαρακτήρα μεταξύ των εταιρειών, μπορούν να συμμετέχουν εταιρείες, οργανισμοί, σύλλογοι και σχολεία, δημιουργώντας ομάδα ή ομάδες για μία ή περισσότερες κατηγορίες του αγώνα.

Για δημιουργία ομάδας υποστήριξης με επωνυμία και αναφορά ονόμαστος στον αριθμό (bib number), απαιτούνται τουλάχιστον 15 άτομα. Η κάθε εταιρεία, οργανισμός, σύλλογος μπορεί να δημιουργήσει απεριόριστο αριθμό ομάδων αν το επιθυμεί, ενώ στο τέλος του αγώνα θα υπάρξουν και βραβεύσεις στις ομάδες με τη μεγαλύτερη προσφορά.

Το κάθε σχολείο μπορεί να δημιουργήσει ομάδα δημοτικού και ομάδα γυμνασίου-λυκείου, με απαραίτητη προϋπόθεση η κάθε ομάδα να απαρτίζεται από τουλάχιστον 50 άτομα. Για περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση mary@nflathens.com, υπόψιν Μαίρης Τσιγκοπούλου (τηλ. 694 518 6470).

Yπάρχει ειδική προσφορά ως τις 12 Φεβρουαρίου υπάρχει για τις ομαδικές συμμετοχές από σχολεία, αθλητικούς συλλόγους και πολιτιστικούς με το κάθε άτομο να πληρώνει 5 ευρώ, μετά από τη συγκεκριμένη ημερομηνία η τιμή πάει στα 7 ευρώ. Η συμμετοχή για τις εταιρείες είναι στα 15€ / άτομο.

ΥΠΕΡΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 24 ΩΡΩΝ

Παράλληλα με τον φιλανθρωπικό αγώνα των 90 ωρών, γίνεται και η διεξαγωγή του επίσημου διεθνή υπερμαραθώνιου αγώνα 24 ωρών με διακεκριμένους αθλητές υπεραποστάσεων απ’ όλο τον κόσμο.

Ως ημέρα έναρξης του 24ωρου υπεραμαραθώνιου αγώνα έχει οριστεί η Παρασκευή 27 Απριλίου και ώρα 20:00 με ημέρα λήξης το Σάββατο 28 Απριλίου και ώρα 20:00.

Η διοργάνωση είναι του NFL International και την αποκλειστική ευθύνη έχει το NFL Athens Foundation με συνδιοργανωτή το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και φορέα υλοποίησης τον αθλητικό και πολιτιστικό σύλλογο Ερμής 1877. Αποκλειστικός δωρητής της διοργάνωσης είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
25 Απριλίου 2018 @ 00:00
Τέλος:
29 Απριλίου 2018 @ 00:00