Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Deree Open Fest 2018: το φεστιβάλ του Deree υποδέχεται το καλοκαίρι!

8 Ιουνίου 2018 @ 00:00 - 9 Ιουνίου 2018 @ 00:00

Με πολλά και ενδιαφέροντα δρώμενα, τεχνολογία, δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, μουσική, γεύσεις, μοναδικές εκπλήξεις

Πολυθεματικό, πληθωρικό και πάντα καλοκαιρινό, το Deree Open Fest, το φεστιβάλ του Deree – The American College of Greece, είναι εδώ για δεύτερη χρονιά και ανοίγει τις πόρτες του σε φοιτητές, απόφοιτους και σε όλους τους Αθηναίους. 

Για δύο μέρες, την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Ιουνίου, όσοι επισκεφθούν το campus της Αγίας Παρασκευής θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν όμορφες στιγμές με τις πολλαπλές και διαφορετικές επιλογές που προσφέρει το Deree Open Fest:

To πρωτοποριακό Tech Fair. Ένα φεστιβάλ τεχνολογίας μέσα στο κυρίως φεστιβάλ, που θα φέρει το κοινό σε επαφή με τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία. 

Από το Open Fest δεν θα λείψουν οι γλυκές, American-style γεύσεις ενώ ένα φεστιβάλ street food με την υπογραφή του Δημήτρη Σκαρμούτσου, executive chef του Δειπνοσοφιστηρίου, θα μυήσει τον κόσμο στις αγαπημένες αυτές γεύσεις.

To Open Fest φροντίζει και για την ευεξία των καλεσμένων του με συνεδρίες πιλάτες, γιόγκα, ζούμπα και body art. Παράλληλα, οι απόφοιτοι θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε αγώνες μπάσκετ, βόλεϊ και ποδοσφαίρου, αφιερωμένους στη μνήμη του εκλεκτού προπονητή και αθλητικού διευθυντή του Κολλεγίου, Θανάση Χριστοφόρου. Ακόμη, οι επισκέπτες θα απολαύσουν βόλτες στο campus με ξύλινα ποδήλατα, ενώ το Σάββατο η ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα του Κολλεγίου θα είναι ανοιχτή στο κοινό για δροσερές βουτιές!

Μαθήματα σερβιρίσματος μπίρας, workshops αναπαλαίωσης επίπλων με chalk paint, σεμινάρια παρασκευής προϊόντων ομορφιάς και προσωπικής φροντίδας με φυσικά υλικά, και πολλές ακόμα εκπλήξεις θα κεντρίσουν το δημιουργικό ενδιαφέρον των μεγάλων, ενώ τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν με την καρδιά τους με μια σειρά από δραστηριότητες που περιλαμβάνουν παιχνίδι, βόλτες με ηλεκτροκίνητο πατίνι αλλά και διαδραστικό εργαστήριο για τη σχέση του ανθρώπου με τα ζώα. 

Live από γνωστούς παραγωγούς και DJs του Deree θα ντύσουν μουσικά το φεστιβάλ και τις δύο ημέρες. Τα έσοδα του Open Fest θα διατεθούν στο ταμείο υποτροφιών του Deree, ώστε να δοθούν ευκαιρίες εκπαίδευσης σε ακόμα περισσότερους νέους.

Περισσότερες πληροφορίες και το πλήρες πρόγραμμα του Deree Open Fest μπορείτε να βρείτε εδώ

Ελεύθερη είσοδος στο campus Παρασκευή 8 και Σάββατο 9 Ιουνίου

Γραβιάς 6, 153 42 Αγία Παρασκευή
Πάρκινγκ βάσει διαθεσιμότητας

Με την υποστήριξη των:

Canon, Dell, Epson, HP, Kotsovolos/Huawei, Lenovo, Nokia, PlayStation

Με τη συμμετοχή των:

3E, Athanasiadis-Harlaftis, Athenian Brewery, Caeleste, Boutari, Chalk of the town, Coco-mat.bike, ding4kids, Δειπνοσοφιστήριο, Gentilini, Hellenic Cosmos, Katogi Averoff, Metaxa, Oinampelos, Scooterise, Roxani Matsa, Ζealots of nature, Zeus
Χορηγός επικοινωνίας:  Αthens Voice

Λεπτομέρειες

Αρχή:
8 Ιουνίου 2018 @ 00:00
Τέλος:
9 Ιουνίου 2018 @ 00:00