Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Boussias Communications: HealthIT Conference 2019

16 Απριλίου 2019 @ 00:00 - 17 Απριλίου 2019 @ 00:00

Διαμορφώνοντας την Εθνική Ψηφιακή Στρατηγική για την Υγεία

Η συνολική στρατηγική του Υπουργείου Υγείας στον άξονα της ηλεκτρονικής υγείας είναι  το κεντρικό θέμα του 2ου HealthIT Conference  το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του ιδρύματος Ευγενίδου στις 16 & 17 Απριλίου 2019.  Το συνέδριο διοργανώνεται από το Health Daily και το netweek της Boussias Communications με τη συνεργασία της Η.ΔΙ.Κ.Α Α.Ε., του Ελληνικού Συνδέσμου Πληροφορικής Υγείας (ΕΣΠΥ), του ΗL7 Hellas και του Ινστιτούτου Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) .

Το συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας ενώ ενεργό συμμετοχή έχει η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας, αρμόδια σε θέματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ηλεκτρονικής Υγείας. 

Το φετινό συνέδριο πλαισιώνουν περισσότεροι από 50 διακεκριμένοι ομιλητές, οι οποίοι θα συμμετέχουν σε ένα γόνιμο διάλογο για την διαμόρφωση της Εθνικής Ψηφιακής Στρατηγικής για την Υγεία. Με την παρουσία του Υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού, του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Υγείας, Ιωάννη Μπασκόζου και  του Αντιπροέδρου του ΕΟΠΥΥ, Παναγιώτη Γεωργακόπουλου, το συνέδριο αναμένεται να αποτελέσει κομβικό σημείο για το διάλογο σε θέματα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, ενώ σημείο αναφοράς θα αποτελέσει η παρουσίαση της συνολικής στρατηγικής του Υπουργείου Υγείας στον άξονα της ηλεκτρονικής υγείας. Στο συνέδριο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά μετά τη θεσμοθέτησή του ο «Ατομικός Ηλεκτρονικός Φάκελος Υγείας».

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες ομιλίες και workshops. Παράλληλα, στελέχη πληροφορικής των υγειονομικών περιφερειών και των νοσοκομείων θα καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις για την αντιμετώπιση άμεσων ζητημάτων και μακροπρόθεσμων σχεδιασμών για την ενίσχυση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στο εθνικό σύστημα υγείας. Σημαντική επίσης θα είναι η συζήτηση για την επόμενη ημέρα της ηλεκτρονικής υγείας στη χώρα μας και τα οφέλη για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, με τη συμμετοχή των εμπλεκομένων φορέων.

Χρυσοί χορηγοί του συνεδρίου είναι οι: Cosmote, CISCO. 

Μεγάλος Χορηγός η Check Point Software Technologies Ltd., ενώ χορηγοί η COMPUTER SOLUTIONS, η Dataverse, η ESET, η Icon Dynamics, η εταιρεία iKnowHow, η IQVIA, η ORCO ORGANIZATION & COMPUTING AE, η Priority, η Performance Technologies, η Roche Diagnostics, η Siemens Healthineers και η εταιρεία Sigmasoft.

Υποστηρικτές του Συνεδρίου: Michalopoulou & Associates και η Philips 

Media Partners: Action Global Communications | Χορηγός Επικοινωνίας: insinder.gr

Λεπτομέρειες

Αρχή:
16 Απριλίου 2019 @ 00:00
Τέλος:
17 Απριλίου 2019 @ 00:00