Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την εξοικονόμηση ενέργειας επιχειρήσεων – Young Energy Europe

20 Μαΐου 2019 @ 00:00 - 28 Μαΐου 2019 @ 00:00

Έχετε εργαζόμενους στην επιχείρησή σας έως 35 ετών & επιθυμείτε να γίνετε ενεργειακά αποδοτικότεροι;

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την εξοικονόμηση ενέργειας επιχειρήσεων στην Κρήτη – Young Energy Europe

Δηλώστε συμμετοχή ηλεκτρονικά στο σεμινάριο και πιστοποιήστε τους εργαζόμενούς σας ως Energy Scouts!

Το Μάιο θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης το εκπαιδευτικό σεμινάριο “Energy Scouts”, διάρκειας 25 διδακτικών ωρών, που προσφέρεται σε συνεργασία του ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο υλοποιεί στην Ελλάδα το έργο Young Energy Europe το οποίο υποστηρίζεται από το Υπ. Περιβάλλοντος της Γερμανίας στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας για το Κλίμα (EUKI).

Αντικείμενο του προγράμματος Young Energy Europe είναι να εκπαιδεύσει νέους εργαζόμενους έως και 35 ετών σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας προκειμένου να συμβάλλουν στη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος και κόστους των επιχειρήσεων που εργάζονται.

Μέσα από ένα 4ήμερο ειδικό εκπαιδευτικό σεμινάριο, το οποίο προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις στην αναγνώριση και καταγραφή των δυνατοτήτων εξοικονόμησης ενέργειας και πόρων.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

20 – 21 Μαΐου
17:00 – 22:00 Εκπαιδευτικό Κέντρο των Τεχνικών σχολών του Επιμελητηρίου Ηρακλείου στην Νέα Αλικαρνασσό.

27 – 28 Μαΐου
17:00 – 22:00 Εκπαιδευτικό Κέντρο των Τεχνικών σχολών του επιμελητηρίου Ηρακλείου στην Νέα Αλικαρνασσό.

Θεματολογία
(α) Εισαγωγή στην Προστασία του Κλίματος
(β) Εξοικονόμηση πόρων
(γ) Εξοικονόμηση ενέργειας
(δ) Εταιρική κινητικότητα (αστικές και υπεραστικές μετακινήσεις, επαγγελματικά ταξίδια)
(ε) Χρήση Μετρητικών συσκευών
 
Οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης, τα αποτελέσματα έρευνας που θα διενεργήσουν για την κατανάλωση ενέργειας των επιχειρήσεων στις οποίες εργάζονται, προτείνοντας τρόπους μείωσης του ενεργειακού αποτυπώματος και θα λάβουν βεβαιώσεις “Energy Scouts” με τη σφραγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Γερμανίας (DIHK) και του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου. Για το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης και από τις Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου.
 
Αιτήσεις γίνονται δεκτές μόνο από επιχειρήσεις για εργαζόμενους/ες που απασχολούνται σε αυτές ηλικίας μέχρι και 35 ετών. 

Περισσότερες πληροφορίες για το Έργο Young Energy Europe μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: www.dual.com.gr/young-energy-europe-workshop/

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
20 Μαΐου 2019 @ 00:00
Τέλος:
28 Μαΐου 2019 @ 00:00