Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η Πράσινη Πρωτοβουλία της Κωτσόβολος στη Θεσσαλονίκη!

15 Μαρτίου 2010 @ 00:00 - 16 Μαρτίου 2010 @ 00:00

Η πράσινη πρωτοβουλία της Κωτσόβολος συνεχίζεται ακόμα πιο δυναμικά μέσα από το πρόγραμμα απόσυρσης και ανακύκλωσης των παλαιών και ενεργοβόρων ηλεκτρικών συσκευών.

Από τον Απρίλιο του 2008 περισσότερες από 180.000 παλιές συσκευές έχουν ανακυκλωθεί συμβάλλοντας έτσι στη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης και στην αποφυγή ρύπανσης του περιβάλλοντος. Η ειδική ομάδα ανακύκλωσης, αφού ενημέρωσε τους πολίτες τεσσάρων μεγάλων δήμων της Αττικής και τους εργαζόμενους 11 μεγάλων εταιρειών της χώρας, συλλέγοντας ταυτόχρονα τις παλιές τους συσκευές, παίρνει τώρα το «πράσινο» van της Κωτσόβολος και πάει Θεσσαλονίκη!

Λίγες μέρες μετά την επιτυχημένη αναδάσωση της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης στο Δήμο Πεύκων, με την υποστήριξη της Κωτσόβολος, η ομάδα ανακύκλωσης και το «πράσινο» van της εταιρείας θα βρίσκονται το διήμερο Δευτέρα 15 και Τρίτη 16 Μαρτίου στην καρδιά της πόλης για να ενημερώσουν τους πολίτες σχετικά με τα οφέλη της ανακύκλωσης και τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον συσκευών, χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης.

Στην πλατεία Αριστοτέλους από τις 10:00 έως τις 15:00 και από τις 17:00 έως τις 19:00 και με την υποστήριξη της Νομαρχίας αλλά και του Δήμου Θεσσαλονίκης, το «πράσινο van» θα είναι έτοιμο να παραλάβει δωρεάν όλες τις παλιές συσκευές των Θεσσαλονικέων οι οποίοι θα λαμβάνουν ένα ειδικό κουπόνι επιδότησης για τις συσκευές που ανακυκλώνουν, ώστε να αποκτήσουν τις καινούριες τους με μια πολύ δυνατή έκπτωση.

Με αφορμή την επικείμενη πράσινη εκστρατεία ενημέρωσης στη Θεσσαλονίκη ο Διευθυντής Marketing της DSGi Ελλάδος κ. Γιώργος Καράμπελας δήλωσε: «Η πράσινη πρωτοβουλία της Κωτσόβολος για την ανακύκλωση παλαιών και ενεργοβόρων συσκευών έχει αγκαλιαστεί θερμά από τους Έλληνες πολίτες, καθώς καθημερινά, σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας μας, οι καταναλωτές ανακυκλώνουν τις παλιές τους συσκευές και ενημερώνονται για τα οφέλη αυτής της κίνησης. Είμαι σίγουρος πως οι Θεσσαλονικείς θα επικροτήσουν την πρωτοβουλία μας και θα επισκεφθούν το πράσινο «van» για να αποσύρουν τις παλιές τους συσκευές και να βοηθήσουν στο να διαδοθεί το μήνυμα της ανακύκλωσης. Στο πλαίσιο του εορτασμού 60 χρόνων παρουσίας της εταιρίας Κωτσόβολος στην ελληνική αγορά, η επίσκεψη του «πράσινου» van είναι μόνο μία από τις ενέργειες που θα πραγματοποιήσουμε στην προσπάθεια μας να επιστρέφουμε συνεχώς αξία τόσο στον καταναλωτή όσο και στην Ελληνική κοινωνία».

 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
15 Μαρτίου 2010 @ 00:00
Τέλος:
16 Μαρτίου 2010 @ 00:00