«Γκολ στη Φτώχεια»

Η INTERAMERICAN χορηγός ασφάλισης της ελληνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου Αστέγων στο Παρίσι

Και φέτος η INTERAMERICAN υποστηρίζει την καμπάνια «Γκολ στη Φτώχεια» ενάντια σε κάθε μορφή κοινωνικού αποκλεισμού, αναλαμβάνοντας τη δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη της ελληνικής ομάδας Αστέγων, η οποία συμμετέχει για έκτη συνεχόμενη χρονιά στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου Αστέγων που διεξάγεται στο Παρίσι από τις 21 έως τις 28 Αυγούστου.

Η INTERAMERICAN παρέχει για τα 12 μέλη της ομάδας την ασφάλιση ζωής και διαρκούς ανικανότητας από ατύχημα, την κάλυψη ιατροφαρμακευτικών δαπανών θεραπείας από ατύχημα εντός ή και εκτός νοσοκομείου, καθώς επίσης την κάλυψη ομαδικού ατυχήματος. Η εταιρεία υπογραμμίζει με αυτή την υποστήριξη, που συντρέχει από την πρώτη συμμετοχή της ελληνικής ομάδας στο θεσμό, το ενδιαφέρον της για την αντιμετώπιση της κοινωνικής ανισότητας, του ρατσισμού και της περιθωριοποίησης κοινωνικών ομάδων προσφύγων, μεταναστών, ατόμων υπό απεξάρτηση από ουσίες και ατόμων που πλήττονται από τη φτώχεια.

 Στο φετινό, 9ο τουρνουά, η Ελλάδα εκπροσωπείται από μια ομάδα νέων ανθρώπων που προσπαθούν να βρουν το δρόμο τους για μια αξιοπρεπή ζωή στην περιφέρεια -στις πυρόπληκτες περιοχές της Ηλείας, στο Βόλο, στην Κοζάνη- αλλά και στην Αττική. Το τουρνουά streetsoccer αποτελεί «όχημα» μιας παγκόσμιας καμπάνιας, συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό συμμετοχών από χώρες και στόχο έχει τη σχετική ευαισθητοποίηση των πολιτών όλου του κόσμου.<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ