Η Interamerican αναλαμβάνει πρωτοβουλίες άμεσης υποστήριξης των πληγέντων από τις πυρκαγιές

Το μέγεθος των καταστροφικών συνεπειών από τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας, είναι πρωτοφανές. Απέναντι σε αυτόν τον θλιβερό απολογισμό των θανάτων και των καταστροφών, κανείς δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος.


Η INTERAMERICAN, στρατευμένη στην ιδέα της Κοινωνικής Ευθύνης και συνεπής προς την επιχειρηματική αποστολή της, ανακοινώνει τις ακόλουθες σχετικές πρωτοβουλίες:  1. Διαθέτει το ποσόν των 300.000 ευρώ για την κάλυψη συγκεκριμένων, στοχευμένων αναγκών των κοινοτήτων που επλήγησαν από τις πυρκαγιές. Το μεγαλύτερο μέρος του ποσού αυτού θα διατεθεί από το φιλανθρωπικό ίδρυμα Eureko/Achmea Foundation, το οποίο χρηματοδοτείται αποκλειστικά σε ετήσια βάση από το 0,5% των καθαρών κερδών της Eureko, μητρικής εταιρείας της INTERAMERICAN.

  2. Από τις πρώτες στιγμές των καταστροφών, η INTERAMERICAN έχει θέσει στη διάθεση των τοπικών Αρχών των περιοχών που επλήγησαν τα ιδιόκτητα μέσα Οδικής Βοηθείας και τα ασθενοφόρα του Ομίλου.

  3. Η INTERAMERICAN συνεργάζεται παράλληλα με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό περιβαλλοντολογικών πρωτοβουλιών ECOCITY και υποστηρίζει με παροχή υλικοτεχνικής υποδομής για τη δημιουργία Συντονιστικού Κέντρου δράσεων για την αντιμετώπιση των συνεπειών από τις πυρκαγιές. Το Κέντρο λειτουργεί από την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2007 στο τηλεφωνικό κέντρο της INTERAMERICAN και απαντά στον αριθμό 210 946 2200 (15 γραμμές).

 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ