Η INTERAMERICAN με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης για τις Πρώτες Βοήθειες

Η INTERAMERICAN “παίρνει θέση” για την εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες, υποστηρίζοντας ως μέγας χορηγός τις εκδηλώσεις που οργανώνει η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 79ης Διεθνούς Έκθεσης.

Πρόκειται για δύο δραστηριότητες που θα αναπτυχθούν στην παλαιά παραλία της πόλης από τις 8 έως τις 14 Σεπτεμβρίου η πρώτη, με θέμα “Πάρε θέση” και εκπαιδευτικό περιεχόμενο για εθελοντές Πρώτων Βοηθειών, με τη χρήση του διασωστικού σκάφους της ΕΟΔ. Η δεύτερη θα πραγματοποιηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου στο περίπτερο της ΕΟΔ στην Έκθεση και αφορά σε διαδραστική εκπαίδευση παιδιών από δημοτικά σχολεία της Θεσσαλονίκης πάνω στις βασικές γνώσεις πρόληψης και αντιμετώπισης κινδύνων. Παράλληλα, η INTERAMERICAN θα βρίσκεται μαζί με την ΕΟΔ και τους ανθρώπους της στον Τομέα Α5 της Έκθεσης για παροχή κάθε πληροφορίας σχετικά με την άμεση βοήθεια.

Σημειώνεται ότι INTERAMERICAN και Ελληνική Ομάδα Διάσωσης έχουν υπογράψει σύμφωνο συνεργασίας, αναλαμβάνοντας από κοινού δράσεις ενημέρωσης και εκπαίδευσης πολιτών στις Πρώτες Βοήθειες.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ