Ειδικές παροχές για μαθητές και αθλητές από την ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINIC

Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINIC, κλινική του ομίλου INTERAMERICAN, στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης ευρύτερου κοινού και σε συνδυασμό με την ανάπτυξη των δυνατοτήτων της για παροχή υπηρεσιών ιδιαίτερα στην πρωτοβάθμια φροντίδα, διαμόρφωσε ειδικό τιμολόγιο για αθλητικό και προσχολικό έλεγχο.

Συγκεκριμένα, η κλινική παρέχει:
  • ειδική τιμή 20 ευρώ για επίσκεψη και έκδοση βεβαίωσης σε ιατρό ειδικότητας (παθολόγο/παιδίατρο, καρδιολόγο, δερματολόγο, οφθαλμίατρο)
  • έκπτωση 30% σε οποιαδήποτε απεικονιστική ή άλλη διαγνωστική εξέταση ( όπως triplex καρδιάς, ηλεκτροκαρδιογράφημα κ.α.), που μειώνει σημαντικά το κόστος, ιδιαίτερα των ακριβών εξετάσεων.

Εξάλλου, η ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINIC συνεχίζει να υποστηρίζει σημαντικές κινήσεις του ομίλου INTERAMERICAN στην υλοποίηση του σχεδίου κοινωνικής υπευθυνότητας “Πράξεις Ζωής” και ειδικότερα στον άξονα της υγείας, συνεισφέροντας στο πρόγραμμα υποστήριξης ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Έτσι, κατά το επτάμηνο Ιανουαρίου– Ιουλίου παρέσχε υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας με χορηγό την INTERAMERICAN σε 25 άτομα που παρέπεμψαν οι οργανισμοί ΚΕΘΕΑ και “Γιατροί Χωρίς Σύνορα” σε συνεργασία με το Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων.

Ακόμη, η κλινική προσέφερε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στις αθλήτριες της ομάδας μπάσκετ του ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, στο πλαίσιο της σταθερής χορηγικής συνδρομής που παρέχει η INTERAMERICAN στην ομάδα κατά τα τελευταία χρόνια.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ