Συνεργασία Αττικών Διαδρομών και Interamerican

Την ευρεία συνεργασία τους συμφώνησαν και ανακοίνωσαν οι εταιρείες ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε. και INTERAMERICAN για την οδική ασφάλεια, με άμεσα οφέλη για τους χρήστες – πελάτες της Αττικής Οδού.

Η συνεργασία προβλέπει ασφάλιση Οδικής Βοήθειας για τα διερχόμενα από την Αττική Οδό οχήματα, στην περίπτωση ακινητοποίησης εντός του αυτοκινητοδρόμου από βλάβη. Σε ευρύτερο πλαίσιο, οι δύο εταιρείες με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, σκοπεύουν να συμπράξουν σε αποτελεσματικές δράσεις και πρακτικές, που θα βελτιώσουν την οδική συμπεριφορά και ασφάλεια σε μεγάλους αυτοκινητόδρομους ταχείας κυκλοφορίας, ώστε να συμβάλουν στον περιορισμό των τροχαίων δυστυχημάτων και των θανάτων από αυτά, που αποτελούν πληγή για τη χώρα.

Η συνεργασία των δύο επιχειρηματικών οργανισμών υπογραμμίζει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά χρήσης της Αττικής Οδού ως προστιθέμενη αξία, καθώς ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ και INTERAMERICAN αποτελούν κορυφαίες εταιρείες στη διαχείριση αυτοκινητοδρόμων και οδικής βοήθειας αντίστοιχα. Υπολογίζεται ότι, σε ετήσια βάση, η Αττική Οδός εξυπηρετεί πάνω από 70 εκατομμύρια διελεύσεις, ενώ η INTERAMERICAN ανταποκρίνεται υποστηρικτικά, ετησίως, σε 290 χιλιάδες και πλέον περιστατικά σε όλη την Ελλάδα.

Η Αττική Οδός, συνολικού μήκους 65 χιλιομέτρων, περιλαμβάνει δύο τμήματα με ελεγχόμενες προσβάσεις: τη λεωφόρο Ελευσίνας – Σταυρού – Σπάτων (52 χιλιομέτρων) και τη δυτική περιφερειακή λεωφόρο Υμηττού (13 χιλιομέτρων).

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ