Print-your-mindSUPPORT Services

Με τη σειρά υπηρεσιών print-your-mindSUPPORT Services, η PressiousArvanitidis επιδιώκει να εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πελάτες της και να συμβάλλει, ώστε να μετατραπεί σε άρτια εκτυπωμένο αποτέλεσμα «ό,τι έχει στο μυαλό του» κάθε πελάτης της εταιρείας.
Η σειρά υπηρεσιών print-your-mindSUPPORT Services περιλαμβάνει και τις υπηρεσίες total24, connect και proof sampling, με τις οποίες υπάρχει η δυνατότητα να καλύπτονται οι εκτυπωτικές ανάγκες των πελατών της εταιρείας άμεσα, να γίνεται με απόλυτη ασφάλεια, και ταχύτητα η διαχείριση των προς εκτύπωση αρχείων,  καθώς και να επιτυγχάνεται το ζητούμενο χρωματικό αποτέλεσμα πιστοποιημένα για κάθε εκτυπωτική εργασία. 
Στο επόμενο διάστημα, η PressiousArvanitidis θα παρουσιάσει μία νέα και πρωτοποριακή για τον κλάδο των εκτυπώσεων print-your-mindSUPPORT υπηρεσία, έχοντας πάντα ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολύτιμων πελατών της.
Για περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά υπηρεσιών print-your-mindSUPPORT Services ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.pressious.com/what/ipiresies.aspx 
<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ