Ευρωπαϊκή Πίστη: Η ανάπτυξη είναι στη φύση μας

Σε πανηγυρικό κλίμα και με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το ετήσιο Συνέδριο της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη, με κεντρικό μήνυμα «Η ανάπτυξη είναι στη φύση μας».

Τους 1900 προσκεκλημένους καλωσόρισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, κ. Χ. Γεωργακόπουλος, ο οποίος έκανε ειδική αναφορά στο «Όνειρο» της εταιρίας. 

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε μετά το τέλος του Συνεδρίου: «Σήμερα ανακοινώσαμε ένα νέο “Όνειρο”, που απαντά θετικά στις ανάγκες της κοινωνίας να προστατεύσει αγαθά, για τα οποία αγωνίζεται νυχθημερόν όπως είναι το εισόδημα, η οικογένεια, η περιουσία και η ποιότητα της ζωής, απαντά θετικά στις ανάγκες των Συνεργατών μας να εργάζονται σε συνθήκες ασφάλειας, ανεμπόδιστων προοπτικών εξέλιξης και δίκαιης ανταμοιβής της προσφοράς τους και τέλος απαντά θετικά στις επιδιώξεις των μετόχων μας να εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή απόδοση με το χαμηλότερο δυνατό ρίσκο.

Στο πλαίσιο αυτού του Ονείρου ανακοινώσαμε σήμερα την προσφορά στην Ελληνική Κοινωνία του “Ιδιωτικού Συστήματος Ασφάλισης”, που αποτελεί μακράν την καλύτερη λύση από κάθε άλλη, από πλευράς κόστους, πληρότητας και ποιότητας παροχών και ελευθεριών επιλογής.  Το δημόσιο σύστημα που κοστίζει πάνω από το 43% του κόστους εργασίας, έχει καταρρεύσει. Ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι από ένα αδύναμο κράτος δεν μπορεί να περιμένει τίποτα. Το Ιδιωτικό Σύστημα Ασφάλισης καλύπτει ανάγκες και επιθυμίες της κοινωνίας ολοκληρωμένα και όχι αποσπασματικά, όπως συμβαίνει γενικά στις παρεχόμενες υπηρεσίες από άλλους φορείς Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Σήμερα προσκομίσαμε αποδείξεις ότι όνειρο και πραγματικότητα είναι ένα και το αυτό και ότι αυτό που τα χωρίζει είναι ο χρόνος.»

Ακολούθησε ομιλία του Αντιπροέδρου Δ.Σ. & Γενικού Διευθυντή Χαρτοφυλακίου κ. Ν. Χαλκιόπουλου, ο οποίος αναφέρθηκε στην πορεία της εταιρίας και στα χαρακτηριστικά της που τη διαφοροποιούν από το σύνολο της αγοράς. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο νέο εποπτικό περιβάλλον Solvency II και στις προοπτικές της εταιρίας καθώς η Ευρωπαϊκή Πίστη είναι ήδη έτοιμη για την εφαρμογή του την 01/01/2016.

Κλείνοντας ο κ. Χαλκιόπουλος αναφέρθηκε στο Δίκτυο Πωλήσεων και στην επιλογή της εταιρίας να στηρίζει σταθερά τους Συνεργάτες της και όχι να επενδύει σε εναλλακτικά δίκτυα διανομής. 

Στη συνέχεια ακολούθησε η ομιλία του Μέλους Δ.Σ. και Γενικού Διευθυντή Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Σ. Βερζοβίτη, ο οποίος αναφέρθηκε στο Ευρωπαϊκό και στο Ελληνικό περιβάλλον, έτσι όπως διαμορφώνεται μετά τον έβδομο χρόνο ύφεσης. Εκτενής αναφορά έγινε στα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρίας, στα οποία ο κ. Βερζοβίτης επισήμανε τη θετική πορεία της Ευρωπαϊκής Πίστης παρά την ύφεση των τελευταίων ετών, σε αντίθεση με τον μέσο όρο της ασφαλιστικής αγοράς η οποία κινείται σε αρνητικά πρόσημα. 

Ακολούθησε ο Διευθυντής Marketing & Υποστήριξης Δικτύου Πωλήσεων, κ. Γιώργος Γκοτζαγεώργης, ο οποίος με αφορμή τα τρία χρόνια παρουσίας του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας στην Ελληνική κοινωνία παρουσίασε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του προγράμματος. Ο κ. Γκοτζαγεώργης στη συνέχεια ανακοίνωσε το νέο πρωτοποριακό Σύστημα με την ονομασία «Ιδιωτικό Σύστημα Ασφάλισης». 

Με το Ιδιωτικό Σύστημα Ασφάλισης η Ευρωπαϊκή Πίστη εξασφαλίζει το εισόδημα των ασφαλισμένων της, την οικογένειά τους, την περιουσία και την ποιότητα της ζωής τους από κάθε κίνδυνο. Το Ιδιωτικό Σύστημα Ασφάλισης είναι μοναδικό ως προς: 
  • Την πληρότητα των υπηρεσιών 
  • Την ελευθερία επιλογών
  • Την τιμή κτήσης
  • Την ευχέρεια κτήσης
  • Την αποκλειστικότητα διάθεσης

Το Συνέδριο ολοκληρώθηκε με cocktail στο οποίο οι προσκεκλημένοι είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για την Ευρωπαϊκή Πίστη του μέλλοντος. 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ