Βραβείο από το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάρκετινγκ για το «ask me»

Η INTERAMERICAN απέσπασε το βραβείο στην κατηγορία «Στρατηγική Πωλήσεων – Δικτύων Διανομής» στην τελετή απονομής των βραβείων Marketing Excellence Awards, που αποτελούν νεοσύστατο θεσμό του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ της ΕΕΔΕ, για τη δημιουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποστήριξης του Δικτύου Πωλήσεων «ask me».


Το «ask me» είναι το εργαλείο της INTERAMERICAN στην πώληση, την υποστήριξη και την ολοκληρωμένη ενημέρωση του Δικτύου Πωλήσεων. Είναι διαθέσιμο σε 24ωρη βάση, 365 ημέρες το χρόνο, λειτουργεί σε περιβάλλον Internet και υφίσταται δυνατότητα πρόσβασης των Συνεργατών της INTERAMERICAN από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου. Το «ask me» αποτελεί σύγχρονο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, κάνοντας τη δουλειά πιο εύκολη, πιο αποτελεσματική και πιο παραγωγική, καθώς έχει ομογενοποιήσει όλο το πληροφοριακό υλικό και την υφιστάμενη υποστήριξη. Είναι εύχρηστο, γρήγορο και σύγχρονο μέσο που καθετοποιεί την πληροφόρηση και τη διαχείριση της πληροφορίας, απαλλάσσοντας τον χρήστη από το χαρτί, τα τηλεφωνήματα στην Εταιρεία, την άσκοπη μετακίνηση.


Τα βραβεία Marketing Excellence Awards διοργανώθηκαν από το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάρκετινγκ της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων με την επιστημονική συνεργασία της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ και τη στήριξη του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος, της Ένωσης Εταιρειών Διαφήμισης και Επικοινωνίας και του Συλλόγου Εταιρειών Δημοσκόπησης & Έρευνας Αγοράς.


Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη των εταιρειών, των οργανισμών και των ανθρώπων του Marketing που στόχευσαν σε υψηλές και καινοτόμες ιδέες και τις υλοποίησαν με επιτυχία.


 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ