Επίλεκτοι Συντονιστές του Δικτύου Agency της INTERAMERICAN στο συνέδριο της GAMA International, στις ΗΠΑ

Όπως κάθε χρόνο, η INTERAMERICAN είχε και φέτος ιδιαίτερα αισθητή παρουσία στο μεγάλο, ετήσιο συνέδριο της GAMA International, που οργανώθηκε στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ από τις 12 έως τις 19 Μαρτίου. Την επαφή τους με την παγκόσμια κοινότητα των συντονιστών ασφαλιστικών συμβούλων και τις σύγχρονες ιδέες και πρακτικές διοίκησης γραφείων πωλήσεων, που αναπτύχθηκαν κατά το συνέδριο, ανανέωσαν οι περισσότεροι από τους συντονιστές της εταιρείας που συμμετείχαν στην αποστολή, ενώ συμμετείχαν για πρώτη φορά και νέοι συντονιστές του εταιρικού δικτύου Agency. Συγκεκριμένα, την ομάδα των συνεργατών που ταξίδεψαν στο Λας Βέγκας, αποτέλεσαν οι Αντώνης Αλεξίου, Τάσος Αντωνάκος, Βασίλης Βασιλόπουλος, Γιάννης Δεμοιράκος, Σταυρούλα Επιτροπάκη, Φώφη Θωμοπούλου, Κώστας Λαζαρίδης, Μαρία Παπαδοπούλου, Νίκος Παπαζωγράφος, Γιώργος Ταμβάκος, Βαγγέλης Τερζάκης, Γιάννης Τοζακίδης και Νίκος Χαμουζάς, με επικεφαλής της αποστολής τον Ηλία Μάλλιο, διευθυντή πωλήσεων δικτύου Tied Agency.

Mε τη κορυφαία διάκριση “First in Class Award” τιμήθηκε ο Γ. Ταμβάκος. Ο βραβευθείς, πέρα από τις εξαιρετικές παραγωγικές επιδόσεις του κατά το 2015, έχει να επιδείξει σημαντικά επιτεύγματα στρατολόγησης και ανάπτυξης, καθώς και πολυετή επιτυχημένη σταδιοδρομία εξελικτικά στις πωλήσεις, σε συνδυασμό με υψηλού επιπέδου προσανατολισμό.

Η προσέγγιση του θεσμού GAMA εκ μέρους της INTERAMERICAN είναι πολυδιάστατη. Πέρα από τη συμμετοχή συντονιστών στο συνέδριο, η εταιρεία υποστηρίζει εκδηλώσεις με παρουσία σημαντικών εκπροσώπων της. Πρόσφατα, ήταν χορηγός σε εκδήλωση της GAMA Hellas και του ΠΣΣΑΣ με ομιλήτρια την Bonnie Godsman, διευθύνουσα σύμβουλο της GAMA International και τον Mark Rooney, διακεκριμένο general agent και μέλος του Δ.Σ. του παγκόσμιου οργανισμού. Η εκδήλωση οργανώθηκε στις 19 Φεβρουαρίου στο Ευγενίδειο Ίδρυμα, με θέμα “Lead your team to success“.

Την προεδρία της Επιτροπής GAMA Hellas πρόκειται να αναλάβει προσεχώς ο Γιάννης Τοζακίδης, συντονιστής “μακράς διάρκειας” της εταιρείας, πάντοτε παρών στα ετήσια συνέδρια της GAMA International αλλά και στις τοπικές πρωτοβουλίες της GAMA Hellas.


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ