Έκρηξη εισόδου νέων συνεργατών στο Δίκτυο Agency της INTERAMERICAN

H εφαρμογή του σχεδίου ανάπτυξης «Genesis» για το Δίκτυο Πωλήσεων Agency της INTERAMERICAN ξεπερνά τις προσδοκίες και ήδη, κατά το πρώτο τρίμηνο του 2016, η εταιρεία σημείωσε 234 νέες στρατολογήσεις, υπερδιπλάσιες από το αντίστοιχο περυσινό χρονικό διάστημα. Κατά τις πρόσφατες εξετάσεις πιστοποίησης, συνολικά οι επιτυχόντες νέοι συνεργάτες που πιστοποιήθηκαν ήταν 216. Είναι αξιοσημείωτο ότι οι νέοι συνεργάτες της εταιρείας, δηλαδή αυτοί που έχουν λιγότερα από τρία χρόνια στην INTERAMERICAN, αποτελούν το 48% του συνολικού δυναμικού ασφαλιστικών συμβούλων και συνεισφέρουν το 35,4% της νέας παραγωγής ασφαλίσεων υγείας του Δικτύου Agency. Οι νέοι συνεργάτες παρουσιάζουν υψηλούς δείκτες βιωσιμότητας (παραμονής), στοιχείο που αποδεικνύει το ιδιαίτερα ελκυστικό περιβάλλον επαγγελματικής ανάπτυξης και ανταμοιβής που έχει δημιουργήσει η εταιρεία. 

Το σχέδιο «Genesis» είναι μελετημένο για να αποδίδει πολλαπλασιαστικά στη στρατολόγηση. Έτσι, έχει δημιουργηθεί μια ομάδα επιλέκτων συνεργατών (Team Instigators) που αριθμεί 315 ενεργούς ασφαλιστικούς συμβούλους με ιδιαίτερα καλές επιδόσεις σε συστάσεις νέων συνεργατών. Από αυτούς, η INTERAMERICAN αναμένει μια νέα «φουρνιά» unit managers. Ο προγραμματισμός της ανάπτυξης του εταιρικού Δικτύου περνά και σε θέματα βέλτιστης αξιοποίησης των νέων συνεργατών και γι’ αυτό υλοποιείται, ήδη, ένα νέο μοντέλο εργασίας πάνω στο τρίπτυχο «δραστηριότητα – εκπαίδευση – κίνητρα». 

Με βάση το εξαιρετικό ξεκίνημα εισόδου νέων συνεργατών από πέρυσι, η εταιρεία προσδοκά έναν αριθμό περίπου 1.000 νέων ασφαλιστικών συμβούλων για τη διετία 2015-2016. Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν από την INTERAMERICAN στη συνέντευξη Τύπου για τα αποτελέσματα του 2015, το Δίκτυο Πωλήσεων Αgency παρήγαγε το 85,6% της συνολικής νέας παραγωγής στους κλάδους Ζωής και Υγείας, ενώ στους κλάδους των Γενικών Ασφαλίσεων σε μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα κατείχε μερίδιο 20,5% επί του συνολικού αποτελέσματος. Η συνεισφορά του εταιρικού Δικτύου πέρυσι, όσον αφορά στο χαρτοφυλάκιο, ήταν 159 εκατ. ευρώ επί συνόλου 341 εκατ. μεικτών εγγεγραμμένων ασφαλίστρων της εταιρείας. 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ