Η INTERAMERICAN στο Βανκούβερ, για το Συνέδριο MDRT

Στο πλαίσιο των παροχών της προς τους συνεργάτες της, η INTERAMERICAN οργάνωσε και φέτος τη συμμετοχή επιλέκτων Ασφαλιστικών Συμβούλων και Unit Managers στο ετήσιο, παγκόσμιο συνέδριο του οργανισμού Million Dollars Round Table (MDRT), που πραγματοποιήθηκε κατά τη χρονική περίοδο 11-17 Ιουνίου στο Βανκούβερ του Καναδά. 

Στην αποστολή της εταιρείας συμμετείχαν 15 συνεργάτες, οι: Σπ. Βελώνα, Θ. Γουργούλη, Στ. Επιτροπάκη, Κ. Καστανάκης, Μ. Νικολάου, Π. Συμπεράς, Λ. Τουρνατζής, Ι. Χατζάκης, Κ. Μαθιούδη, Στ. Ψυχουντάκη, Μ. Μάνος, Αν. Λαμπρινάκου, Χ. Τζινιέρης, Β. Κωνσταντακοπούλου και Κ. Γαβριηλίδου, συνοδευόμενοι από τον Μ. Κούτη, διευθυντή δικτύου διοικητικών και associated γραφείων πωλήσεων. 

Το πρόγραμμα, το οποίο διανθίστηκε με περιήγηση των συνεργατών στο Βανκούβερ που χαρακτηρίζεται από την ποιότητα ζωής, την κοσμοπολίτικη φυσιογνωμία του και το μοναδικό φυσικό περιβάλλον, περιλάμβανε παρακολούθηση σεμιναρίων και συνεδριακών εργασιών για τις σύγχρονες ασφαλιστικές αντιλήψεις και πρακτικές πωλήσεων. Στο συνέδριο συμμετείχαν περισσότεροι από 11 χιλιάδες ασφαλιστές, εκπροσωπώντας πλήθος ασφαλιστικών εταιρειών από όλο τον κόσμο. Ο επικεφαλής της αποστολής της INTERAMERICAN, Μ. Κούτης, δήλωσε σχετικά: «Κατά τις εργασίες του συνεδρίου MDRT επιβεβαιώθηκε για μια, ακόμη, φορά η πολύ σημαντική αξία του επαγγελματία Ασφαλιστικού Συμβούλου και η ανάγκη της προσαρμογής του στα σύγχρονα κοινωνικά και οικονομικά δεδομένα, αλλά και στον δυναμικά μεταβαλλόμενο τρόπο εργασίας, όπου η χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας αποτελεί τον μεγάλο σύμμαχο για αποτελεσματικότητα». 

Επισημαίνεται ότι τις παραγωγικές προϋποθέσεις σε πρωτοετή εισπραχθέντα ασφάλιστρα κατά το 2015 κάλυψαν, συνολικά, 55 Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι της INTERAMERICAN, επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο παραγωγικής απόδοσης που χαρακτηρίζει τους συνεργάτες «πρώτης γραμμής» του δικτύου πωλήσεων Agency της εταιρείας. 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ