Ο Γιάννης Καντώρος νέος Διευθύνων Σύμβουλος της INTERAMERICAN

Η ACHMEΑ, μητρική εταιρεία της INTERAMERICAN, ανακοινώνει την ανάθεση των καθηκόντων του Διευθύνοντος Συμβούλου της ελληνικής εταιρείας στον Γιάννη Καντώρο, από τις 15 Νοεμβρίου 2016. Ο κ. Καντώρος θα διαδεχθεί στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου τον Γιώργο Κώτσαλο, ο οποίος -όπως είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Απρίλιο- ολοκληρώνει εντός του 2016 την παρουσία του στην ηγεσία της εταιρείας. Ο Γιάννης Καντώρος, έως σήμερα Γενικός Διευθυντής Ασφαλιστικών Εργασιών, εργάζεται στην INTERAMERICAN από το 2000.

Ο Uco Vegter, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της INTERAMERICAN, αναφερόμενος στη διοικητική μεταβολή και τον διορισμό του Γιάννη Καντώρου ως Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας, επεσήμανε: «Είμαστε ευτυχείς που μπορούμε να έχουμε σε αυτή τη σημαντική θέση ένα στέλεχος με επιτυχημένη σταδιοδρομία στην εταιρεία και με εμπειρία διαφόρων διοικητικών ευθυνών. Ο Γιάννης Καντώρος ανήλθε σε αυτή την ανώτατη επιτελική θέση έχοντας μία διαδρομή, από το ξεκίνημά του στην INTERAMERICAN έως σήμερα, μέσα από κομβικούς τομείς: το μάρκετινγκ, τη διεύθυνση πωλήσεων και τη διεύθυνση των εταιρικών λειτουργιών. Έχουμε την πεποίθηση ότι, με αυτά τα δεδομένα, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να ηγηθεί στην πορεία υλοποίησης της στρατηγικής και επιτάχυνσης της ανάπτυξης της INTERAMERICAN. Τον περιβάλλουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη και προσδοκούμε από τον ίδιο να δώσει μία νέα διάσταση στον νέο ρόλο του, ως Διευθύνων Σύμβουλος».

Ο Γιάννης Καντώρος δήλωσε σχετικά: «Αποδέχομαι με ευγνωμοσύνη την εμπιστοσύνη των Μετόχων της εταιρείας, που εκφράζεται από την ανάθεση εκ μέρους τους σε μένα των υψηλών ευθυνών αυτής της θέσης. Είναι τιμή μου να αναλαμβάνω αυτόν τον ρόλο διαδεχόμενος τον Γιώργο Κώτσαλο, ο οποίος υποστήριξε επί χρόνια την ανάπτυξή μου και μού έδωσε την ευκαιρία να ωριμάσω και να εξελιχθώ επαγγελματικά μέσα στην εταιρεία, μαθαίνοντας πολλά από τον ίδιο. Πιστεύω ότι με την υποστήριξη της ACHMEA και των ανθρώπων της INTERAMERICAN, θα ανταποκριθώ στις απαιτήσεις για επιτάχυνση και καινοτομία, ψηφιακή πρωτοπορία και απόλυτη εστίαση της εταιρείας στους πελάτες της, καθώς επίσης και στους εργαζόμενους, διευρύνοντας τις προοπτικές της οικονομικής απόδοσης και ευρωστίας του οργανισμού». 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ