Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.: Επενδύουμε στην εκπαίδευση και στην εθελοντική διάσωση

“Στρέφουμε το βλέμμα στην ασφάλεια και στην προστασία των εργαζομένων.”

Η εκδήλωση απονομής πιστοποιήσεων, που πραγματοποιήθηκε στο Στρατώνι Χαλκιδικής στις 2 Σεπτεμβρίου 2016, επισφράγισε την επιτυχία του πρώτου (1ου) κύκλου εκπαιδεύσεων στην υπόγεια διάσωση, τιμώντας τους συμμετέχοντες εθελοντές. 

Ο πρώτος κύκλος αφορά σε μια σειρά εκπαιδεύσεων υψηλών απαιτήσεων, σε υπόγεια και επιφανειακά διάσωση. Η αμεσότητα και η αποτελεσματικότητα σε συνδυασμό με την επιχειρησιακή ετοιμότητα σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης, που χαρακτηρίζουν τα προγράμματα εκπαίδευσης, ανάγουν την εθελοντική συμμετοχή σε τουλάχιστον αξιέπαινη προσπάθεια. Η παραπάνω εκδήλωση κατάφερε να συμβολίσει στο ελάχιστο την αναγνώριση της σκληρής προσπάθειας όλων των συμμετεχόντων.

Κοινωνοί πλέον της παγκόσμιας οικογένειας της εθελοντικής διάσωσης, οι διασώστες της Ελληνικός Χρυσός, οι άνθρωποι που έχουν πρώτοι τη γνώση και την εμπειρία της υπόγειας εργασίας, δεν παρέλειψαν να εκφράσουν τη μέγιστη σημασία της ίδιας της υπόστασης της ομάδας τους  για τους ίδιους, τους συναδέλφους, τις οικογένειες, τους συμπολίτες τους. 

Η πρόληψη των ατυχημάτων προηγείται της κάθε εργασίας, ενώ η δυναμική της ομάδας καλύπτει όλο το φάσμα εργασιών των Μεταλλείων Κασσάνδρας σε Στρατώνι, Μαύρες Πέτρες, Ολυμπιάδα και Σκουριές. Βάζοντας θετικό πρόσημο στη συνεχή προσπάθεια και εξέλιξη τους οι παρευρισκόμενοι ενισχύουν το μήνυμα της ομαδικότητας και του εθελοντισμού.

Η Ομάδα Διάσωσης της Ελληνικός Χρυσός συναγωνίζεται εφάμιλλες της σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα υπόγειας διάσωσης

Η επιτυχημένη ολοκλήρωση του βασικού προγράμματος εκπαίδευσης της ομάδας διάσωσης αποτελεί το εναρκτήριο λάκτισμα για την ανοδική πορεία της, καθώς η ίδια φέρεται να συναγωνίζεται όμοιές της  ομάδες, σύμφωνα με τα  διεθνή πρότυπα εκπαιδεύσεων.  Η τεχνογνωσία που κατέχει η  Ελληνικός Χρυσός σε επίπεδο υπόγειας και επιφανειακής διάσωσης είναι μοναδική σε εθνικό επίπεδο μεταλλευτικής, στοχεύοντας στην καλλιέργεια μιας νέας κουλτούρας στον τομέα της ασφάλειας.

1ος Κύκλος Εκπαιδεύσεων Ομάδας Διάσωσης: Απονομή Πιστοποιήσεων

https://www.youtube.com/watch?v=1Gv-uV-ST80

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ