Επιβράβευση από την INTERAMERICAN και την TÜV HELLAS για τις επιχειρήσεις που σέβονται τον καταναλωτή και το περιβάλλον

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα δύο ηγέτιδες δυνάμεις στον χώρο της Ασφάλισης και Πιστοποίησης Ποιότητας, η INTERAMERICAN και η TÜV HELLAS αντίστοιχα, αποφάσισαν από κοινού την ενθάρρυνση των επιχειρήσεων για την προαγωγή του τρίπτυχου: Ποιότητα – Περιβάλλον – Υγεία & Ασφάλεια, σε σχέση με την ασφάλιση επαγγελματικής ευθύνης προϊόντων και υπηρεσιών. Το πρόγραμμα ονομάζεται «ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ» και στοχεύει στην προστασία του καταναλωτή και τη μεγιστοποίηση του κοινωνικού οφέλους.

Συγκεκριμένα, η INTERAMERICAN σε όσες επιχειρήσεις λειτουργούν με πιστοποιημένα συστήματα όπως: Ποιότητας (ISO 9001), ή/και Περιβάλλοντος (ISO 14000) ή/και Ασφάλειας Τροφίμων (ISO 22000) ή/και Υγείας και Ασφάλειας (OHSAS 18001), εφαρμόζει ειδική τιμολογιακή πολιτική για ασφάλιση πυρός, αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.

Παράλληλα, η TÜV HELLAS σε όσες επιχειρήσεις έχουν ασφάλιση επαγγελματικού κινδύνου, προσφέρει προνομιακή τιμολόγηση για την πιστοποίησή τους σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα συστήματα.

Αξίζει να επισημανθεί ότι η επιβράβευση αυτή προσφέρεται στις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως εταιρείας ασφάλισης (όταν πρόκειται για πιστοποιήσεις) και ανεξαρτήτως οργανισμού πιστοποίησης (όταν πρόκειται για ασφάλιση).

Η INTERAMERICAN και η TÜV HELLAS εκτιμούν ότι με αυτή τη στρατηγική συμφωνία συνεργασίας, θα συμβάλουν:

  • στην προστασία του καταναλωτή.
  • στην ευαισθητοποίηση περισσοτέρων επιχειρήσεων επί θεμάτων ασφάλισης προϊόντων και υπηρεσιών, αλλά και πιστοποίησης ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών, προστασίας του περιβάλλοντος, προστασίας της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.
  • στη μείωση του κόστους ασφάλισης και πιστοποίησης ποιότητας των επιχειρήσεων.

Οι δηλώσεις

Αναφερόμενος στη συνεργασία, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTERAMERICAN, κ. Γ. Κώτσαλος δήλωσε: «Πρόκειται για μια πρωτοβουλία συνέργιας με έναν καθ? όλα αξιόπιστο εταίρο, που τη χαρακτηρίζει η δεδομένη ευαισθησία και υπευθυνότητα της INTERAMERICAN απέναντι στους πελάτες της, στην κοινωνία και στο περιβάλλον, για το οποίο η δραστηριοποίησή μας σύντομα θα είναι πολύ ουσιαστική σε ζητήματα ασφάλισης αστικής ευθύνης και προστασίας περιβάλλοντος».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της TÜV HELLAS, κ. Γ. Κεχριμπάρης, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε υπερήφανοι για τη συνεργασία και για το προσφερόμενο έργο μέσα από αυτή. Ως TÜV HELLAS θα συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς σεβόμενοι τον τομέα της Ποιότητας και αντιλαμβανόμενοι τη σπουδαιότητά του για το παρόν και το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας. Εστιάζουμε στην πελατοκεντρική πολιτική με στόχους όχι μόνο την ικανοποίηση του πελάτη, αλλά και την υπέρβαση των προσδοκιών του. Ευχαριστούμε όλους όσοι μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια και δεσμευόμαστε για το μέλλον».

Οι συνεργαζόμενες εταιρείες

Είκοσι χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα συμπληρώνει το 2007 η TÜV HELLAS και στο διάστημα αυτό έχει κατορθώσει να ταυτίσει το όνομά της με την ποιότητα και την αξιοπιστία στους τομείς της Πιστοποίησης και Επιθεώρησης, έχοντας στο ενεργητικό της 4.500 πιστοποιήσεις και τα σημαντικότερα έργα υποδομής της Ελλάδας όπως τον Αγωγό Μεταφοράς Φυσικού Αερίου (ITG), το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», το TRAM της Αθήνας, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Η INTERAMERICAN, σταθερά ηγετική δύναμη της ελληνικής ασφαλιστικής βιομηχανίας επί τρεισήμισι και πλέον δεκαετίες, αξιοποιεί σήμερα τη σύγχρονη δυναμική που της παρέχει μέσα από την τεχνογνωσία και την ευρωπαϊκή εμπειρία ο πανευρωπαϊκός Όμιλος EUREKO, του οποίου είναι μέλος. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε όλους τους ασφαλιστικούς κλάδους (Ζωής και Υγείας, Ζημιών, Οδικής Βοήθειας) και στις υπηρεσίες υγείας, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη περισσοτέρων από ένα εκατομμύριο ασφαλισμένων.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ