Ίδρυμα Μποδοσάκη: 3rd CSR Connecting Event

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στο 3ο CSR Connecting Event, που αυτή τη φορά πειραματίζεται δραπετεύοντας από το στενό πλαίσιο του εταιρικού γίγνεσθαι και εντάσσεται στο φεστιβάλ Break the Chain 3.

Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου, ώρα 10:00 – 15:00, στο Σεράφειο Κολυμβητήριο, Εκθεσιακός Χώρος

Η φυγή αυτή αποκλειστικό στόχο έχει να στρέψει την προσοχή μας στη θεματική του Break the Chain, δηλαδή στη σημασία της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών για την άγνωστη πτυχή του εργασιακού trafficking.

Είναι πεποίθησή μας πως η ενδυνάμωση των ανθρώπων, ιδιαίτερα όσων ανήκουν στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες (γυναίκες, μετανάστες κτλ.) συνδράμει ουσιαστικά στην αποφυγή της εμπλοκής τους στα γρανάζια του trafficking.

Για το σκοπό αυτό, μέσω της εκδήλωσης, επιδιώκουμε να φέρουμε κοντά στελέχη εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με οργανώσεις και άτυπες ομάδες πολιτών που εργάζονται στο χώρο του human trafficking, labor trafficking και στην ενδυνάμωση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. H συνάντηση έχει ως αντικείμενο τη γνωριμία των εταιρειών με το έργο των ΜΚΟ και άτυπων ομάδων, ώστε να δημιουργηθεί ένα ευνοϊκό πλαίσιο συνεργασιών.

Η συμμετοχή σας στην εκδήλωση θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά. Το αναλυτικό πρόγραμμα είναι υπό διαμόρφωση και θα σας αποσταλεί τις επόμενες ημέρες. 

Γνωρίστε το Σεράφειο!

Η εκδήλωσή μας φιλοξενείται φέτος στο Σεράφειο, ένα σύγχρονο κέντρο αθλητισμού, πολιτισμού και καινοτομίας που Δήμου Αθηναίων, που ανακαινίσθηκε πρόσφατα και παραδίδεται στους κατοίκους της πόλης, στεγάζοντας υπηρεσίες αθλητισμού, δράσεις πολιτισμού, ανοιχτά εργαστήρια, πρωτοβουλίες τεχνολογικής και κοινωνικής καινοτομίας, με την επιδίωξη να γίνει ο νέος προορισμός στην Αθήνα. H πρόσβαση στο parking είναι ελεύθερη.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ