Ευρωπαϊκή Πίστη: Οι εταιρίες ΕΚΟ και BP στο πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας

Ο Ασφαλιστικός Γονέας, το πρόγραμμα που εξασφαλίζει σημαντικά προνόμια στους κατόχους του, προχώρησε πρόσφατα σε μια ακόμη μεγάλη συμφωνία με την εταιρία πετρελαιοειδών Ελληνικά Καύσιμα Ορυκτέλαια και διακριτικό τίτλο ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου ΕΛΠΕ, διευρύνοντας ακόμη περισσότερο το Δίκτυο των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων. 

Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοχοι του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας, επιλέγοντας ένα από τα 230 συμβεβλημένα πρατήρια καυσίμων ΕΚΟ και BP, επωφελούνται με:
  • Επιστροφή ασφαλίστρων 1% σε κάθε συμβόλαιο τους στην Ευρωπαϊκή Πίστη.
  • Δωρεάν αγορές από τις συμβεβλημένες με το πρόγραμμα επιχειρήσεις, σε περίπτωση νοσοκομειακής περίθαλψης ή απώλειας ζωής από ατύχημα.
Οι δύο νέες αυτές συνεργασίες με την ΕΚΟ και την BP έρχονται να πλαισιώσουν τις ήδη υπάρχουσες, με μεγάλες επιχειρήσεις όπως Σκλαβενίτης, Πλαίσιο, Vodafone, Μασούτης, Sephora, Notos Galleries και Notos Home, Revoil, Market In, Pet City, στις οποίες οι κάτοχοι του προγράμματος μπορούν να πραγματοποιούν τις αγορές τους. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Ασφαλιστικός Γονέας παρέχεται χωρίς κόστος όχι μόνο στους ασφαλισμένους της ΑΕΓΑ Ευρωπαϊκή Πίστη, αλλά και σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να προστατέψουν την οικογένειά τους, μέσω των αγορών που πραγματοποιούν.

Περισσότερες πληροφορίες τόσο για τα συνεργαζόμενα πρατήρια που συμμετέχουν όσο και για το πρόγραμμα, στο www.asfalistikosgoneas.gr ή στο app του προγράμματος.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ