Υποστήριξη των κτηνοτρόφων από την INTERAMERICAN και την «OECUMENICA» στην Εύβοια

Στη σοβαρή ανάγκη τροφοδοσίας των κτηνοτρόφων στις πυρόπληκτες περιοχές της Εύβοιας ανταποκρίθηκαν η ασφαλιστική εταιρεία INTERAMERICAN και η «OECUMENICA», Μη Κυβερνητική Οργάνωση (ΜΚΟ) του Πατριαρχείου Κωνσταντινούπολης.

Συγκεκριμένα, INTERAMERICAN και «OECUMENICA» οργάνωσαν την περασμένη Κυριακή, 2 Νοεμβρίου 2007 μια αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στον νομό, με 40 τόνους ζωοτροφών. Πραγματοποιήθηκε διανομή στους κατοίκους του Δήμου Στυραίων, στα χωριά Πολυπόταμος, Τσακέοι και Ρεούζι, που κάλυψε τις διατροφικές ανάγκες 4.500 αιγοπροβάτων.

Η διανομή διεκπεραιώθηκε με οχήματα της «OECUMENICA» και εθελοντές του TRANSALP CLUB Ελλάδος (HTC). Για την INTERAMERICAN, που χρηματοδότησε την αγορά των ζωοτροφών, η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα υποστήριξης πυροπλήκτων που έχει σχεδιάσει, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και αποτελεί μέρος του ευρύτερου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Πράξεις Ζωής» της INTERAMERICAN.

H INTERAMERICAN για την υλοποίηση του προγράμματος υποστήριξης των πληγέντων από τις πυρκαγιές έχει αντλήσει από το κοινωφελές ίδρυμα των μετόχων της EUREKO ACHMEA FOUNDATION 250.000 ευρώ.

 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ