Ίδρυμα Μποδοσάκη: Προκήρυξη βραβείων για διακεκριμένους νέους επιστήμονες

Το ΄Ιδρυμα Μποδοσάκη προκηρύσσει για το έτος 2019 την απονομή χρηματικών βραβείων σε διακεκριμένους νέους ΄Ελληνες επιστήμονες.

Με τα Βραβεία αυτά, το Ίδρυμα, στο πλαίσιο των κοινωφελών σκοπών του για την προαγωγή της παιδείας και των κατευθύνσεων που υπέδειξε ο Ιδρυτής του Πρόδρομος Αθανασιάδης Μποδοσάκης, επιδιώκει να ενισχύσει το δημιουργικό έργο των νέων Ελλήνων επιστημόνων, να ανταμείψει την συνεπή και συνεχή προσπάθειά τους για την προαγωγή της επιστήμης, να τιμήσει το ηθικό τους ανάστημα και να συμβάλει στη δημιουργία σωστών προτύπων στην ελληνική κοινωνία.

Το έτος 2019 θα χορηγηθούν τέσσερα (4) βραβεία, ύψους εκάστου είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ, και συγκεκριμένα ένα (1) βραβείο ανά επιστημονικό τομέα, στους ακόλουθους επιστημονικούς τομείς :

1. Βασικές Επιστήμες : Χημεία
2. Βιοεπιστήμες : Βιοϊατρικές Επιστήμες
3.Εφαρμοσμένες Επιστήμες / Τεχνολογία : Συστήματα Υπολογισμού, Τεχνολογίες Πληροφορίας, Επιστήμη των Υπολογιστών, Δίκτυα και Επικοινωνίες, Συστήματα Παραγωγής και Διαχείρισης Ενέργειας, Ρομποτική, Ηλεκτρονικά Συστήματα
4. Κοινωνικές Επιστήμες : Οικονομική Επιστήμη ή Πολιτική Επιστήμη ή Νομική Επιστήμη

Τα Βραβεία θα απονεμηθούν σε ΄Ελληνες κατά την ιθαγένεια ή το γένος. Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητος έχουν όσοι γεννήθηκαν μετά την 31 Δεκεμβρίου, 1978.

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της προκήρυξης εδώ

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ