Πιστοποίηση κατά ISO27001:2013 για την ICAP Group

Το Πιστοποιητικό Ασφάλειας Πληροφοριών ISO27001:2013 έλαβε πρόσφατα η εταιρεία ICAP Group A.E. και οι ακόλουθες θυγατρικές της: ICAP Advisory A.E., ICAP Outsourcing Solutions A.E., ICAP Employment Solutions Α.Ε.Π.Α., ICAP People Solutions A.E. και Κύκλος Α.Ε., από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό “ΤUV Hellas (ΤUV Nord)”.

Το ISO27001:2013 συνιστά το σημαντικότερο πρότυπο Ασφάλειας Πληροφοριών παγκοσμίως και για την ICAP αποτελεί το δεύτερο σε σειρά Πιστοποιητικού Ασφάλειας Πληροφοριών, που λαμβάνει (Μάιος 2018).

Η νέα αξιολόγηση επικέντρωσε στην τεχνολογία των παρεχόμενων πληροφοριών, στις τεχνικές ασφάλειας καθώς και στα συστήματα διαχείρισης της ασφάλειας των πληροφοριών που αξιοποιεί η ΙCAP. 

Για την ελληνική πιστοποίηση του ISO27001:2013 κάντε click εδώ.
  
Για την αγγλική πιστοποίηση του ISO27001:2013 κάντε click εδώ.
 
Πλήρη ενημέρωση για τις Πιστοποιήσεις ΙSO του Ομίλου μπορείτε να λάβετε εδώ.
 
Ο Κωνσταντίνος Ανδρεόπουλος, Chief Information Security Officer της ICAP Group δήλωσε σχετικά: 

«Είμαστε υπερήφανοι για την επιτυχή επιθεώρηση Πιστοποίησης στο σημαντικότερο πρότυπο Ασφάλειας Πληροφοριών παγκοσμίως –  ISO27001:2013 – της εταιρείας ICAP Group και των 5 θυγατρικών μας. Το τμήμα Ασφάλειας Πληροφοριών με την συνεχή υποστήριξη της Διοίκησης υλοποιεί όλες τις απαραίτητης επενδύσεις ώστε να βρίσκεται διαρκώς στην αιχμή της τεχνολογίας και να προστατεύει αποτελεσματικά το Asset με την μεγαλύτερη αξία που είναι η Πληροφορία, για λογαριασμό της εταιρείας μας αλλά και των συνεργατών/πελατών μας».

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ