Η Ευρωπαϊκή Πίστη “True Leader” εταιρεία για 8η συνεχόμενη χρονιά

Σε μια λαμπερή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο DivaniCaravel με διοργανωτή την IcapGroup, o Όμιλος Ευρωπαϊκή Πίστη βραβεύτηκε για όγδοη συνεχόμενη χρονιά ως “TrueLeader” επιχειρηματικός οργανισμός, γεγονός που τον καθιστά μέλος μιας πολύ κλειστής ομάδας 6 εταιρειών και ομίλων, οι οποίοι λαμβάνουν αυτή τη διάκριση ανελλιπώς από την καθιέρωση του θεσμού.

Ο Όμιλος Ευρωπαϊκή Πίστη ικανοποίησε για ακόμη μία χρονιά και τα τέσσερα αντικειμενικά κριτήρια που αφορούν στην Κερδοφορία, στην Αύξηση του Προσωπικού, στη Διακεκριμένη Θέση στον Κλάδο βάσει του Κύκλου Εργασιών και στο βαθμό Πιστοληπτικής Ικανότητας.

Πιο συγκεκριμένα, η διάκριση του Ομίλου Ευρωπαϊκή Πίστη ως “True Leader” σηματοδοτεί τα εξής:
  • Ο Όμιλος Ευρωπαϊκή Πίστη συμπεριλαμβάνεται στους 200 πιο κερδοφόρους Ομίλους για το 2017.
  • Συγκαταλέγεται στους 150 Ομίλους με τον μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού.
  • Αποτελεί έναν από τους 150 Ομίλους που έχουν αυξήσει τον αριθμό προσωπικού τους από το 2016 στο 2017.
  • Βρίσκεται ως Εταιρία στις κορυφαίες θέσεις του Κλάδου της με βάση τον Κύκλο Εργασιών.
  • Έχει ως Εταιρία υψηλό ICAP Score (Διαβάθμιση Πιστοληπτικής Ικανότητας).
Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας κ. Χ. Γεωργακόπουλος, ο οποίος δήλωσε σχετικά: ”Είμαστε υπερήφανοι που για μία ακόμη χρονιά βραβευόμαστε ως μία από τις “True Leaders” εταιρίες. Η Ευρωπαϊκή Πίστη τα τελευταία χρόνια σημειώνει επιδόσεις και αποτελέσματα που της επιτρέπουν να υλοποιεί με ασφάλεια το όραμά της καθώς και τους στρατηγικούς της στόχους. Η συγκεκριμένη βράβευση είναι αποτέλεσμα αρμονικής συνεργασίας, της Διοίκησης του Ανθρώπινου Δυναμικού και του Δικτύου Πωλήσεων της Εταιρίας”.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ