Στο θεσμό «Τrue Leader» διακρίθηκε η Interamerican

H Interamerican Ζωής συμπεριλήφθηκε στη λίστα των «True Leaders», στο πλαίσιο των βραβείων που η ICAP έχει θεσμοθετήσει από το 2011. Ο θεσμός αναδεικνύει, σε ετήσια βάση, τις επιχειρήσεις που ηγούνται της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Με την εν λόγω διάκριση, η Interamerican αναγνωρίζεται μεταξύ των πιο κερδοφόρων εταιρειών κατά το 2017, έχοντας επιτύχει μια εξαιρετικά μεγάλη ανάπτυξη στο Ebitda, ενώ ταυτόχρονα έχει ξεχωρίσει για το μεγάλο πλήθος των εργαζομένων και την αύξηση του προσωπικού της από το 2016 στο 2017.

Ακόμη, σύμφωνα με τα κριτήρια διάκρισης, η εταιρεία βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων του κλάδου της όσον αφορά στον κύκλο εργασιών, ενώ χαρακτηρίζεται και από υψηλό ICAP Credit Score (διαβάθμιση πιστοληπτικής ικανότητας).

Στο σύνολο αυτών των κριτηρίων ανταποκρίθηκαν και διακρίθηκαν φέτος μόλις 70 επιχειρηματικοί οργανισμοί από τις 15.000 περίπου επιχειρήσεις που εξετάστηκαν.

Το βραβείο για την εταιρεία παρέλαβε η Νατάσα Σατερλή, business line manager του κλάδου Ζωής. Επισημαίνεται ότι στη λίστα των 500 μεγαλύτερων εταιρειών περιλαμβάνεται και η Interamerican Ζημιών.

Η εταιρεία, σε επίπεδο ενοποιημένης παραγωγής -κύκλου εργασιών- για το 2017 (317,51 εκατ. ευρώ), περιλαμβάνεται και στη λίστα των 100 μεγαλύτερων εταιρειών (στην 55η θέση) που δημοσίευσε το περιοδικό Fortune για την Ελλάδα.

Εξάλλου, στο σύνολο των 100 plus μεγαλύτερων ελληνικών επιχειρήσεων της λίστας του περιοδικού Forbes για την Ελλάδα με βάση τον κύκλο εργασιών, που δημοσιοποιήθηκε πρόσφατα από την Capital.gr, περιλαμβάνονται τόσο η Interamerican Ζημιών όσο και η Interamerican Ζωής.

Πηγή: aagora.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ