Η INTERAMERICAN χορηγός συναυλίας υπέρ της Μονάδας Κυστικής Ίνωσης του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης

Οι Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά», με τη χορηγία της INTERAMERICAN οργάνωσαν στις 28 Δεκεμβρίου 2007 συναυλία της Nadia Weinberg με σκοπό την υποστήριξη της Μονάδας Κυστικής Ίνωσης του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.


Στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης η Nadia Weinberg, πλαισιωμένη από την ορχήστρα 10 κλασσικών οργάνων των «Σολίστ της Αθήνας» παρουσίασε «μια αγκαλιά γιορτινά τραγούδια» για τα παιδιά στο πνεύμα των ημερών, σ' ένα πυκνό ακροατήριο που ανταποκρίθηκε θερμά στο κάλεσμα των οργανωτών.


Η INTERAMERICAN εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί σταθερό υποστηρικτή του έργου των Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά», εντάσσοντας τις σχετικές πρωτοβουλίες στο κοινωνικό πρόγραμμά της «Πράξεις Ζωής», στο πλαίσιο του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος της Εταιρείας για τα παιδιά. Η «Ανοιχτή Αγκαλιά» είναι σωματείο με πολυετή, αναγνωρίσιμη δράση και προσφορά στη βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας παιδιών και της υγείας του ακριτικού πληθυσμού, έχοντας ήδη οργανώσει και παραδώσει το έργο της ανάπλασης 5 Κλινικών του Νοσοκομείου Παίδων «Π. και Α. Κυριακού» της Αθήνας και την Γ' Παιδιατρική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, που εγκαινιάστηκε τον Ιούνιο του 2007.


 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ