Η WATT+VOLT έλαμψε γιορτάζοντας τους 100.000 πελάτες της

Σε ένα εορταστικό κλίμα γεμάτο ενέργεια, η WATT+VOLT γιόρτασε τους 100.000 πελάτες της μαζί με δημοσιογράφους, φίλους, συνεργάτες και το προσωπικό της εταιρείας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κ8 στο κέντρο της Αθήνας. 
 
Το πλήθος των καλεσμένων της εκδήλωσης διασκέδασε και χόρεψε, απολαμβάνοντας τις μουσικές επιλογές του DJ Μιχάλη Καλφαγιάννη και ευχήθηκε στην εταιρεία να συνεχίσει τη δυναμική και αναπτυξιακή πορεία της μένοντας σταθερή στις αξίες και τους στόχους της.

Ο κ. Αναστάσιος Παπαναγιώτου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της WATT+VOLT, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ που είστε όλοι εδώ, είναι μια σημαδιακή ημέρα και μια σημαντική στιγμή για τη WATT+VOLT. Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλα όλους αυτούς τους 100.000 πελάτες που μας εμπιστεύθηκαν όλα αυτά τα χρόνια και επέλεξαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να καινοτομούμε ώστε να παραμείνουμε η εταιρεία της εμπιστοσύνης τους. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μας που συνέβαλαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο στην επιτυχία μας  και να τους υποσχεθώ ότι θα συνεχίσουμε να εξετάζουμε με ενδιαφέρον τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες που αυτοί από την μεριά τους έχουν να προφέρουν. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου την οικογένεια της WATT+VOLT, που τόσα χρόνια με τεράστια προσπάθεια, αγάπη, επιμονή και υπομονή, κατάφεραν να κάνουν το απίθανο πραγματικότητα. 

Η στρατηγική ανάπτυξης της WATT+VOLT είναι πελατοκεντρική και βασίζεται στο ανθρώπινο δυναμικό, την εξειδίκευση, την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών και την καινοτομία. Θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο την ικανοποίηση των πελατών της με αφοσίωση, αποτελεσματικότητα και ευελιξία, η WATT+VOLT, ως ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, προσφέρει ρεύμα και φυσικό αέριο σε όλη την Ελλάδα και επενδύει στις δεξιότητες του έμπειρου προσωπικού της και στη διαρκή ανάπτυξη του δικτύου των  καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα, τα οποία αριθμούν σήμερα τα 28 σημεία εξυπηρέτησης. Με ισχυρή φυσική παρουσία σε μεγάλα αστικά κέντρα και σε μικρότερες πόλεις σε όλη την επικράτεια, η WATT+VOLT δίνει έμφαση στην έρευνα και την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών και προϊόντων και είναι σε θέση να προτείνει αξιόπιστες ενεργειακές λύσεις και υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα αλλά και στον τελικό καταναλωτή.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ