Η Interamerican στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Εκδηλώσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού» συνέδραμε και φέτος η INTERAMERICAN, εν όψει του Πάσχα. Η εταιρεία φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις των κεντρικών γραφείων της και των γραφείων της Καλλιθέας (εταιρεία Βοήθειας, Anytime και ΙΤ & Services) στις 30 Μαρτίου, το bazaar με πασχαλινά δώρα που δημιούργησαν οι εθελοντές των εργαστηρίων του οργανισμού. Το bazaar υποστήριξαν με τις αγορές τους οι εργαζόμενοι της  εταιρείας.

Παράλληλα, η INTERAMERICAN ήταν χορηγός ασφάλισης αστικής ευθύνης και στο «Bazaar for a Smile», που οργάνωσε «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στις 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου στο Ωδείο Αθηνών. Στο bazaar προσφέρθηκαν είδη ένδυσης από επώνυμους σχεδιαστές μόδας και πασχαλινά είδη από εταιρείες σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, με τα έσοδα να διατίθενται για το έργο και τις δράσεις του οργανισμού.

Επισημαίνεται ότι η INTERAMERICAN υποστηρίζει σταθερά εδώ και πολλά χρόνια «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κυρίως ως χορηγός ασφάλισης του στόλου οχημάτων του οργανισμού -που υπερβαίνουν τα 100- και των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται για την ενίσχυση του οργανισμού.

Πηγή: epixeiro.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ