Ευρωπαϊκή Πίστη: Νέο τριμηνιαίο ενημερωτικό έντυπο με την ονομασία ViSION

Χαλάνδρι 05 Σεπτεμβρίου 2019 – Η Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α. δημιούργησε πρόσφατα το ViSION, ένα τριμηνιαίο ενημερωτικό έντυπο αφιερωμένο στην αξία της Ασφάλισης. 

Το ViSION, μέσα από τις σελίδες του, έχει ως στόχο να αναδείξει την ανάγκη του κοινού για ουσιαστική ενημέρωση πάνω σε θέματα της ασφάλισης. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από στοιχεία, συνεντεύξεις, άρθρα και εμπειρίες υφιστάμενων πελατών της Εταιρίας, γίνεται αντιληπτό στον αναγνώστη πως η ασφάλιση είναι ο μοναδικός τρόπος για να προστατέψει τον εαυτό του, την οικογένειά του ή την περιουσία του, από όσα μπορούν να τον απειλήσουν. 

Το πρώτο τεύχος είναι αφιερωμένο εξολοκλήρου στην σύνταξη και στην αξία της αποταμίευσης και δημιουργήθηκε με την συνεισφορά έγκριτων πανεπιστημιακών, δημοσιογραφικών ομάδων, αλλά και εξειδικευμένων στο αντικείμενο Συνεργατών. 

Το ViSION θα εκδίδεται κάθε τρίμηνο και θα διανέμεται ηλεκτρονικά στο σύνολο του πελατολογίου της ΑΕΓΑ Ευρωπαϊκή Πίστη, ενώ σε φυσική μορφή θα διατίθεται μέσω των Γραφείων των Συνεργατών της Εταιρίας.

Την έκδοση του περιοδικού, επιμελείται η Ethos Media.

Για να διαβάσετε το ViSION πατήστε εδώ.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ