Λαμπερό πάρτι εγκαινίων από τη WATT+VOLT στο Περιστέρι

Με ένα λαμπερό και γεμάτο από ενέργεια πάρτι, γιόρτασαν χθες τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της WATT+VOLT στο Περιστέρι οι εργαζόμενοι της εταιρείας μαζί με συνεργάτες, εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και της τοπικής αυτοδιοίκησης, celebritiesκαι φυσικά τους κατοίκους της περιοχής.  

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν ο κ. Αναστάσιος Παπαναγιώτου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της WATT+VOLT και ο κ. Γιώργος Ηλούσης, Εμπορικός Διευθυντής της WATT+VOLT μαζί με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο για θέματα περιβάλλοντος στην Περιφέρεια, κ. Νίκο Παπαδάκη. 

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν τα δροσιστικά cocktails και διασκέδασαν με τις μουσικές επιλογές των παραγωγών του Join Radio, Γιάννη Ντάρδη και Δημήτρη Πάντσο, οι οποίοι ανέβασαν το κέφι στα ύψη. Τη δική τους ξεχωριστή ενέργεια έδωσαν με την παρουσία τους στο κατάστημα οι δημοφιλείς παρουσιαστές και ζευγάρι Τζένη Μελιτά και Σπύρος Μαργαρίτης, καθώς και ο αγαπημένος Stand Up comedian Γιώργος Χατζηπαύλου, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με όλους και ευχήθηκαν στην εταιρεία να αυξήσει ακόμα περισσότερο τον αριθμό των καταστημάτων της. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος Περιστερίου, κ. Ανδρέας Παχατουρίδης. 

Στο τέλος της βραδιάς μια μεγάλη έκπληξη περίμενε όλους τους παρευρισκόμενους καθώς κληρώθηκαν 3 υπέροχα ταξίδια, 2 στο εξωτερικό και 1 εντός Ελλάδος, ενώ δόθηκαν και μοναδικά δώρα στους πρώτους νέους 100 πελάτες της εταιρείας. 

Ο κ. Αναστάσιος Παπαναγιώτου, Προέδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της WATT+VOLT, ενθουσιασμένος με την ανταπόκριση του κόσμου ανέφερε: «Ευχαριστούμε πολύ τους κατοίκους του Περιστερίου για το καλωσόρισμα και τις ευχές για το νέο μας εγχείρημα. Είμαστε σίγουροι ότι θα κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους και δεσμευόμαστε ότι θα ανταποκριθούμε στις πολλαπλές ανάγκες τους με αφοσίωση, αποτελεσματικότητα και ευελιξία».

Η WATT+VOLT επενδύει στη σχέση της με τους καταναλωτές επεκτείνοντας διαρκώς τη φυσική της παρουσία. Σήμερα διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων με 36 σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα και πάνω από 120.000 οικιακούς και επαγγελματικούς πελάτες να την εμπιστεύονται. Με το άνοιγμα του καταστήματος στο Περιστέρι που εδρεύει σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης, στη Λ. Παναγή Τσαλδάρη 91, η εταιρεία θα έχει πλέον ενεργή παρουσία σε έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της Δυτικής Αττικής. 

Σχετικά με τη WATT+VOLT
Η WATT+VOLT είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ενέργειας με το μεγαλύτερο δίκτυο φυσικών καταστημάτων και σημείων εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα. 

Από το 2011, η WATT+VOLT κατέχει Άδεια Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας για την ελληνική αγορά ενέργειας, ενώ το 2015 έλαβε και Άδεια Προμήθειας Φυσικού Αερίου, μια δραστηριότητα που έθεσε σε εφαρμογή τον Απρίλιο του 2018. 

Η WATT+VOLT προμηθεύει ηλεκτρικό ρεύμα σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και οικιακούς καταναλωτές και προσφέρει, μέσω των προγραμμάτων Corporate Energy και Home Energy, σημαντικές ανταγωνιστικές εκπτώσεις. Παράλληλα, μέσω του Ελεύθερου Προνομιακού Προγράμματος Liberty, εγγυάται χρέωση χαμηλότερη και από το νυχτερινό τιμολόγιο, χωρίς δέσμευση συμβολαίου, χωρίς εγγύηση, χωρίς μηνιαίο πάγιο και χωρίς ρήτρα αποχώρησης. Επιπλέον, μέσω του Προγράμματος DUAL POWER, συνδυάζοντας ρεύμα και φυσικό αέριο, προσφέρει έκπτωση 30% στις χρεώσεις του φυσικού αερίου. 

Τις ανταγωνιστικές αυτές χρεώσεις που οδηγούν στην άμεση μείωση των λειτουργικών εξόδων για την επιχείρηση και το σπίτι αντίστοιχα, είναι σε θέση να τις εξασφαλίσει χάρη στην ισχυρή δραστηριοποίησή της στις διεθνείς αγορές ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, η WATT+VOLT είναι εγγεγραμμένη από το 2016 και πραγματοποιεί συναλλαγές στο European Energy Exchange (ΕΕΧ), το μεγαλύτερο Ενεργειακό Χρηματιστήριο της Ευρώπης, καθώς επίσης και στα Χρηματιστήρια Ενέργειας της Ιταλίας Gestore del Mercato Elettrico (GME), Hungarian Power Exchange (HUPX) της Ουγγαρίας και Independent Bulgarian Exchange (ΙΒΕΧ) της Βουλγαρίας, ενώ μέσω συνεργασιών με αντισυμβαλλόμενες εταιρείες εμπορίας του εξωτερικού, έχει αποκτήσει πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος του διασυνδεδεμένου ηλεκτρικού δικτύου πανευρωπαϊκά. 

Η φιλοσοφία της WATT+VOLT, στηρίζεται στη μέγιστη ικανοποίηση του καταναλωτή και στην παροχή υψηλής ποιότητας καινοτόμων υπηρεσιών και λύσεων Internet of Things (IoT). Στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται ολοκληρωμένες πρωτοποριακές υπηρεσίες διαχείρισης της ηλεκτρικής ενέργειας για επαγγελματίες και οικιακούς χρήστες, όπως το πληροφοριακό σύστημα παρακολούθησης και καταγραφής smart everything, η πρωτοποριακή βραβευμένη πλατφόρμα smart energy, αλλά και η βραβευμένη «έξυπνη» υπηρεσία smartwatt αντίστοιχα. 

Η WATT+VOLT μετά από 8 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και ανοδικής πορείας, μετρά πάνω από 120.000 πελάτες με 36 σημεία εξυπηρέτησης σε πολλές πόλεις ανά την Ελλάδα, με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την εταιρική ιστοσελίδα watt-volt.gr ή καλέστε στο 183 83.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ