Η INTERAMERICAN παρέχει ασφάλιση στους εθελοντές του TEDxPatras 2019

Η 5η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού από τον Ο.Η.Ε. Ο εθελοντισμός αποτελεί μια ανθρωπιστική αξία, ένα ανθρώπινο κίνημα, μια οργανωμένη προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο χωρίς αντάλλαγμα.

Το TEDxPatras από τα τέλη του 2014 που ξεκίνησε την έντονη παρουσία του στην πόλη της Πάτρας στηρίζει τη δράση του στην εθελοντική συμμετοχή και στις πολυπληθείς εθελοντικές ομάδες που κάθε χρόνο συντάσσονται για να σχεδιάσουν αποτελεσματικά τη διοργάνωση. Σήμερα, η διοργάνωση εντάσσει την πόλη σε έναν παγκόσμιο χάρτη διεθνών και πολιτιστικών εκδηλώσεων με έμφαση στις ιδέες που αξίζει να διαδοθούν.

Το TEDxPatras υπηρετεί πιστά τον συγκεκριμένο σκοπό προσκαλώντας ομιλητές από όλο τον κόσμο να μοιραστούν από τη σκηνή του, την ιδέα ή τις ιδέες τους, την επιτυχημένη πρακτική τους, τη μεθοδολογία ή την τεχνική τους, τη γνώση, την εμπειρία και την επιστήμη τους σε ένα πλαίσιο που επιτρέπει τους συμμετέχοντες να εμπνευστούν και να ενεργοποιηθούν είτε ατομικά είτε συλλογικά.

Το TEDxPatras επιστρέφει σε λίγες ημέρες για πέμπτη συνεχή χρονιά, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών με θέμα την «ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ». Η εθελοντική ομάδα του TEDxPatras συνεργάζεται στρατηγικά με την INTERAMERICAN διαμορφώνοντας μια μοναδική εμπειρία για τους συμμετέχοντες. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η INTERAMERICAN αναλαμβάνει την ασφάλιση των εθελοντών για την ημέρα του event.

Στην πρόσφατη ειδική συνάντηση γνωριμίας των εθελοντών του φετινού event με τη βασική ομάδα του TEDxPatras, η κ. Χάρις Μανιατοπούλου, Επικεφαλής Διοικητικού Γραφείου Πάτρας, δήλωσε ότι «στη νέα εποχή της INTERAMERICAN και στον δρόμο προς το μέλλον, στηρίζουμε πολλά στους νέους ανθρώπους και στις καινοτόμες ιδέες προκειμένου να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να ζήσουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα.

Στο πλαίσιο αυτό αναλαμβάνουμε με ιδιαίτερη χαρά την ασφάλιση των εθελοντών του TEDxPatras 2019 για την ημέρα της διοργάνωσης, σχεδιάζοντας παράλληλα δημιουργικές δραστηριότητες για τους συμμετέχοντες της φετινής εκδήλωσης. Ραντεβού, λοιπόν, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, για να μάθουμε τον τρόπο με το οποίο θα μπορούμε να διαχειριζόμαστε την αβεβαιότητα, να ξεπερνάμε τα προβλήματα βρίσκοντας λύσεις, αποκτώντας επαγγελματική καταξίωση με κοινωνική προσφορά».

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το TEDxPatras 2019 στο 2019.tedxpatras.com.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα αυτά που προετοιμάζει η ομάδα του TEDxPatras και ακολουθήστε την πορεία αυτή μέσα από το Facebook, το Twitter και το Instagram.

Πηγή εικόνας: Pexels.com/Dana Tentis

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ