WATT+VOLT: Δυναµική ανάπτυξη µε καινοτοµία και έξυπνες λύσεις

Με υψηλό αίσθηµα ευθύνης απέναντι στον άνθρωπο και στο περιβάλλον και µε όχηµα τη δηµιουργικότητα

Δελτίο Τύπου

Με υψηλό αίσθηµα ευθύνης απέναντι στον άνθρωπο και στο περιβάλλον και µε όχηµα τη δηµιουργικότητα, η εταιρεία ανοίγει διαρκώς νέους δρόµους συµβάλλοντας στην πρόοδο της κοινωνίας, ενώ προσφέρει αποδοτικούς τρόπους για πιο αποτελεσµατική και ασφαλή καθηµερινότητα.

ΗWATT+VOLT διαδραµατίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της ενεργειακής αγοράς στη χώρα µας. Από την είσοδό της το 2011 µέχρι και σήµερα, σηµειώνει εντυπωσιακούς ρυθµούς ανάπτυξης, µε αποτέλεσµα να έχει εξελιχθεί σε έναν από τους µεγαλύτερους ενεργειακούς παρόχους στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή. Εδραιώνει κυρίαρχη θέση στην εµπορία και στην προµήθεια ηλεκτρικής ενέργειας, στην εµπορία δικαιωµάτων εκποµπών αερίων ρύπων και στις λύσεις ενεργειακής απόδοσης µε τεχνολογία Ιnternet of Things (IoT).

Οι «Financial Times» πρόσφατα την έβαλαν στη λίστα των 1.000 ταχύτερα αναπτυσσόµενων επιχειρήσεων στην Ευρώπη, δίνοντάς της την πρωτιά ανάµεσα στις ελληνικές επιχειρήσεις και τη 204η θέση συνολικά στην Ευρώπη. Το 2019, χάρη στη διαφοροποιηµένη Στρατηγική Ανάπτυξής της, η εταιρεία αναδεικνύεται εθνικός νικητής στα Ευρωπαϊκά Επιχειρηµατικά Βραβεία, ενώ λίγα χρόνια πιο πριν, το Χρηµατιστήριο του Λονδίνου τη βάζει στις 1.000 Εταιρίες που Εµπνέουν την Ευρώπη, «1.000 Companies to Inspire Europe». Η WATT+VOLT δίνει παράδειγµα επιτυχίας, µε την καινοτοµία να είναι απόλυτα εναρµονισµένη µε τη µακροπρόθεσµη στρατηγική ανάπτυξής της και την εταιρική της κουλτούρα.

Σήμερα οι πελάτες της WATT+VOLT ξεπερνούν τους 160.000, ενώ καθημερινά προστίθενται νέοι. Ανάμεσά τους βρίσκονται νοικοκυριά, μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, όπως και οργανισμοί σε όλη τη χώρα 

Οι επενδύσεις σε καινοτοµία και R&D σηµειώνουν συνεχή άνοδο. Το ταλαντούχο ανθρώπινο δυναµικό της έχει ελεύθερη πρόσβαση σε καινοτόµα εργαλεία και προγράµµατα ανάπτυξης και κατάρτισης µεγάλης κλίµακας για την ανάπτυξη δεξιοτήτων και την εφαρµογή της σχεδιαστικής σκέψης. Τα αποτελέσµατα είναι εµφανή τόσο στις πρωτοπόρες υπηρεσίες της εταιρείας όσο και στην εξαιρετική εµπειρία του πελάτη σε κάθε σηµείο επαφής.

Εξαιρετική εξυπηρέτηση

Σήµερα οι πελάτες της WATT+VOLT ξεπερνούν τους 160.000, ενώ καθηµερινά προστίθενται νέοι. Ανάµεσά τους βρίσκονται νοικοκυριά, µικροµεσαίες και µεγάλες επιχειρήσεις, όπως και οργανισµοί σε όλη τη χώρα. Η εταιρεία προσπαθεί διαρκώς να βελτιώνεται και να δίνει τον καλύτερό της εαυτό. Ο πελάτης είναι η βάση όλων των αποφάσεών της.

Οι «Financial Times» πρόσφατα την έβαλαν στη λίστα των 1.000 ταχύτερα αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων στην Ευρώπη, δίνοντάς της την πρωτιά ανάμεσα στις ελληνικές επιχειρήσεις.

Οι ανάγκες του, οι συνήθειές του, οι προτιµήσεις του και η ουσιαστική σύνδεση µαζί του την οδηγούν στο να αναπτύσσει και να εξελίσσει διαρκώς τις υποδοµές της. Ταυτόχρονα, µέσα από εξελιγµένα µοντέλα data analytics φροντίζει να βελτιώνει συνεχώς την εµπειρία του πελάτη και να τον εκπλήσσει θετικά. Παράλληλα µε τα νέα ψηφιακά κανάλια και τις πρωτοπόρες δυνατότητες αλληλεπίδρασης µαζί του µέσα από εφαρµογές όπως το «MyWatt» και δυνατότητες live chat, chat bot, social media, και του κλασικού email, η εταιρεία αναγνωρίζει την αξία της προσωπικής επαφής και της εξυπηρέτησης µέσα από τα καταστήματά της. Απόδειξη για αυτό είναι ότι το δίκτυο καταστηµάτων λιανικής της WATT+VOLT αριθµεί σήµερα περισσότερα από 40 καταστήµατα σε όλη την επικράτεια και είναι πλέον ένα από τα µεγαλύτερα δίκτυα στον χώρο της ενέργειας.

Ευέλικτες υπηρεσίες

Η WATT+VOLT παρέχει ευέλικτες υπηρεσίες που καλύπτουν ολοκληρωµένα τις ανάγκες των πελατών της, µε καινοτόµα προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας, φυσικού αερίου, εξειδικευµένες ενεργειακές υπηρεσίες και πρωτοποριακές λύσεις ενεργειακής απόδοσης µε τεχνολογία Internet of Things. Τα συνδυαστικά προγράµµατα ενέργειας, ηλεκτρικού ρεύµατος & φυσικού αερίου απαντούν ολοκληρωµένα στις ανάγκες του πελάτη και τον επιβραβεύουν µε ακόµη πιο ανταγωνιστικά τιµολόγια. Παράλληλα, η εταιρεία δεν σταµατά να αναπτύσσει διαρκώς νέες καινοτόµες ενεργειακές λύσεις, θέλοντας να συµβαδίζει µε τις νέες τάσεις στην παγκόσµια αγορά και να ανταποκρίνεται προληπτικά και ακόµη πιο αποτελεσµατικά στις µεταβαλλόµενες ανάγκες των καταναλωτών και στις καθηµερινές προκλήσεις που αντιµετωπίζουν.

Η WATT+VOLT στέκεται δίπλα στο νοικοκυριό και στον επαγγελµατία ως σύµβουλος, προτείνει αποδοτικούς τρόπους για µια πιο αποτελεσµατική, άνετη και ασφαλή καθηµερινότητα. Προσφέρει σηµαντικά οφέλη για τους πελάτες της και ανταγωνιστικές χρεώσεις, τις οποίες είναι σε θέση να εξασφαλίσει χάρη στην ιδιότητά της ως κύριου εισαγωγέα ηλεκτρικής ενέργειας και χάρη στην πρόσβαση που απολαµβάνει στις ευρωπαϊκές αγορές ηλεκτρικής ενέργειας.

Η τεχνολογία στην υπηρεσία του πλανήτη µας

Η WATT+VOLT οραµατίζεται ένα «πράσινο» µέλλον γεµάτο καινοτόµες λύσεις και τεχνολογίες, όπως αυτές του Εξυπνου Σπιτιού «Smartwatt» και της Εξυπνης Επιχείρησης «Smart Everything». Προάγει τη βιώσιµη κινητικότητα µέσα από την προώθηση της ηλεκτροκίνησης στη χώρα µας και έχει ηγετικό ρόλο στις ευρωπαϊκές προκλήσεις για βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης µέσω των ερευνητικών προγραµµάτων ENCOMPASS, HORIZON 2020, inteGRIDy. Υποστηρίζει τη Cyclefi, µία δυναµική και πολυβραβευµένη startup εταιρεία, που σκοπό έχει να φέρει την επανάσταση στην ανακύκλωση και στη θέση που έχει στη ζωή µας.

Η WATT+VOLT βλέπει το µέλλον µε αισιοδοξία. Όραµά της είναι να συνεχίσει τη δυναµική αναπτυξιακή της πορεία ακολουθώντας το ένστικτό της και τον δρόµο που έχει χαράξει. Είναι αποφασισµένη µέσα από την τεχνολογία, τη δηµιουργικότητα και την καινοτοµία να ανοίγει διαρκώς νέες ευκαιρίες και δυνατότητες για όλους και να συµβάλλει στην πρόοδο της κοινωνίας, σε µια εποχή µεγάλων και γρήγορων αλλαγών. Να προσφέρει νέες βιώσιµες επιλογές µε αντοχή στον χρόνο, διατηρώντας το υψηλό αίσθηµα σεβασµού και ευθύνης απέναντι στον άνθρωπο, στο περιβάλλον και στην κοινωνία.

Πηγή εικόνας και άρθρου: 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ