Απολαύστε τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις με ασφάλεια, με ένα από τα 4 σύγχρονα ασφαλιστικά προγράμματα σκαφών της INTERAMERICAN

Το σκάφος είναι ένας τρόπος ζωής που σας δίνει μία μοναδική ποιότητα ζωής και αίσθηση ελευθερίας

Δελτίο Τύπου

Απολαύστε τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις με ασφάλεια, με ένα από τα 4 σύγχρονα ασφαλιστικά προγράμματα σκαφών της INTERAMERICAN

Ασφάλεια Σκαφών Αναψυχής
Το σκάφος είναι ένας τρόπος ζωής που σας δίνει μία μοναδική ποιότητα ζωής και αίσθηση ελευθερίας. Η INTERAMERICAN σας προσφέρει τη δυνατότητα να το χαρείτε με ασφάλεια, με τέσσερα (4) σύγχρονα ασφαλιστικά προγράμματα, που σας εξασφαλίζουν την προστασία που χρειάζεστε.


Άλλα Προγράμματα
Σκάφη αξίας έως €50.000
Μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα ασφάλισης, έχετε τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε το σκάφος σας έναντι πολλαπλών κινδύνων όπως ολική ή μερική κλοπή, κακόβουλες βλάβες, ηφαιστειακή έκρηξη, πειρατεία, πυρκαγιά, έκρηξη, ίδιες ζημιές από κακοκαιρία, ζημιές από φορτοεκφόρτωση μηχανών ή εφοδίων, προσάραξη, ημιβύθιση, σύγκρουση με άλλο πλοίο, προβλήτα ή προκυμαία, αμέλεια πληρώματος, έξοδα ναυαγιαιρέσεως ή απομακρύνσεως ναυαγίου κ.λπ.

Επίσης, ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να διαμορφώσετε το προσωπικό σας σχέδιο ασφάλισης σύμφωνα με τις επιπρόσθετες ειδικές ρήτρες για κάλυψη ζημιών από απώλεια προσωπικών ειδών, μηχανικές βλάβες, κατά τη μεταφορά του σκάφους, πτώση εξωλέμβιου κινητήρα, ειδικές καλύψεις για την συμμετοχή ιστιοπλοϊκού σκάφους σε αγώνες κ.λπ.

Αστική Ευθύνη Θαλάσσιων Μέσων Αναψυχής
Μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα «θαλάσσιων μέσων» καλύπτονται κανό, ποδήλατα θαλάσσης, optimist και γενικά όλα τα μη μηχανοκίνητα, καθώς και μηχανοκίνητα σκάφη έως 30ΗΡ, επαγγελματικής χρήσης, με πολύ χαμηλό κόστος.


Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

Πηγή εικόνας και άρθρου: 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ