Ο Όμιλος Ευρωπαϊκή Πίστη βραβεύτηκε για 10o συνεχόμενο έτος ως “True Leader” επιχειρηματικός οργανισμός

Ευρωπαϊκή Πίστη – “True Leader” για 10ο συνεχόμενο έτος

Ο Όμιλος Ευρωπαϊκή Πίστη βραβεύτηκε για 10o συνεχόμενο έτος ως “True Leader” επιχειρηματικός οργανισμός. 

Η συγκεκριμένη βράβευση καθιστά την Ευρωπαϊκή Πίστη μέλος μιας πολύ κλειστής ομάδας 6 ομίλων και εταιριών, που λαμβάνουν αυτή τη διάκριση ανελλιπώς από την καθιέρωση του θεσμού.

Ο Όμιλος Ευρωπαϊκή Πίστη βραβεύτηκε για δέκατο συνεχόμενο έτος ως “True Leader” επιχειρηματικός οργανισμός. Η συγκεκριμένη βράβευση καθιστά την Ευρωπαϊκή Πίστη μέλος μιας πολύ κλειστής ομάδας 6 ομίλων και εταιριών, που λαμβάνουν αυτή τη διάκριση ανελλιπώς από την καθιέρωση του θεσμού.

Ο Όμιλος Ευρωπαϊκή Πίστη ικανοποίησε για ακόμη μία χρονιά και τα τέσσερα αντικειμενικά κριτήρια που αφορούν στην Κερδοφορία, στο Προσωπικό, στη Διακεκριμένη Θέση στον Κλάδο βάσει του Κύκλου Εργασιών και στο βαθμό Πιστοληπτικής Ικανότητας.

Πιο συγκεκριμένα, η διάκριση ως “True Leader” για την Ευρωπαϊκή Πίστη σηματοδοτεί τα εξής:
Ο Όμιλος συμπεριλαμβάνεται στους 200 πιο κερδοφόρους Ομίλους για το 2019.
Ο Όμιλος συγκαταλέγεται στους 150 Ομίλους με τον μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού.
Η Εταιρία βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις του Κλάδου της με βάση τον Κύκλο Εργασιών.
Η Εταιρία σημειώνει υψηλό ICAP Score (Διαβάθμιση Πιστοληπτικής Ικανότητας).

Αναφορικά με τη βράβευση, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας κ. Χ. Γεωργακόπουλος δήλωσε: ”Μια διάκριση είναι πάντοτε μια σπουδαία πηγή χαράς και δικαίωσης. Ειδικότερα όταν η απονομή της στηρίζεται σε αντικειμενικά στοιχεία – αύξηση κύκλου εργασιών, κερδών, προσωπικού και υψηλής πιστοληπτικής διαβάθμισης – και όχι σε γνωριμίες, συμπάθειες και επιρροές.

Είναι αλήθεια και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς, ότι τα συναισθήματα που συνέχουν όλους εμάς στην Ευρωπαϊκή Πίστη για αυτή τη διάκριση ως True Leader Εταιρία από την ICAP, είναι συναισθήματα χαράς και δικαίωσης, μα πιο πολύ είναι συναισθήματα ευθύνης προς όλους εκείνους που περιμένουν από εμάς, οι οποίοι και μας οδήγησαν στην σημερινή μας εξέχουσα, κατά γενική ομολογία, θέση στον Κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλισης: τους Ασφαλισμένους μας, τους Εργαζόμενους και τους Μετόχους μας.

Η διάκριση αυτή ως True Leader Εταιρία είναι σημαντική. Η εμπιστοσύνη τους όμως ακόμη πιο σημαντική’’.  

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ