ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ: Δίπλα στην κοινωνία με τη διενέργεια της 39ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 39η Εθελοντική Αιμοδοσία του Ομίλου Ευρωπαϊκή Πίστη, συγκεντρώνοντας για ακόμη μία φορά μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων. Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου, τα οποία εξοπλίστηκαν και διαμορφώθηκαν ειδικά για τη Δωρεά Αίματος, από την Μονάδα Κινητής Αιμοδοσίας του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών. 
 
Από το 2003 όπου δημιουργήθηκε για πρώτη φορά η Εταιρική Τράπεζα Αίματος, έχουν πραγματοποιηθεί 1254 αιμοδοτήσεις και η Εταιρία έχει καταφέρει να βοηθήσει πάνω από 700 συνανθρώπους μας σε στιγμές που το είχαν ανάγκη.

Ακόμα, αξίζει να σημειωθεί πως στην προηγούμενη Εθελοντική Αιμοδοσία, η Ευρωπαϊκή Πίστη συνέβαλε και στήριξε ενεργά τον Σύλλογο Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία και Δρεπανοκυτταρική Νόσο (ΠΑΣΠΑΜΑ). Η ενίσχυση του Συλλόγου, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, λειτούργησε αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση του προβλήματος της έλλειψης αίματος και οι πάσχοντες  μπόρεσαν να συνεχίσουν απρόσκοπτα τη θεραπεία τους.

Η εθελοντική αιμοδοσία είναι ένα δώρο ζωής και μια ευγενική κίνηση προς τους συνανθρώπους μας. Για την Ευρωπαϊκή Πίστη και τους ανθρώπους της, αποτελεί μία ενέργεια συνυφασμένη με την κουλτούρα του Ομίλου και μέρος των εκατοντάδων δράσεων που έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία έτη, θέλοντας να συμβάλλει στην κάλυψη των αναγκών του κοινωνικού ιστού. 

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ