Πνοή Ζωής με τα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη και «Πράξεις Ζωής» από την INTERAMERICAN, για τους πυρόπληκτους της Ηλείας

Ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Λάκης Λαζόπουλος, η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» και μαζί τους πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες, δεν ξεχνούν τις δραματικές ημέρες που έζησαν οι πυρόπληκτοι το 2007, αλλά και τις συνέπειες της μεγάλης καταστροφής που εξακολουθούν να υφίστανται σήμερα. Έτσι, οργανώνουν μια μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στον Πύργο στις 5 Μαρτίου, στο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης για την ψυχαγωγία όλων αυτών των ανθρώπων, που πάνω από όλα θέλουν να αισθανθούν τη ζεστή παρουσία όσων πραγματικά εξακολουθούν να νοιάζονται γι' αυτούς.

Τα τραγούδια του Μίκη θα μεταφέρουν μια Πνοή Ζωής και αισιοδοξίας στην Ηλεία, που βρίσκει υποστήριξη στη ευγενική χορηγία της συναυλίας από την INTERAMERICAN, στο πλαίσιο του προγράμματός της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Πράξεις Ζωής». Η INTERAMERICAN συμμετέχει σε αυτή την πρωτοβουλία σε συνέχεια ενός ολοκληρωμένου σχεδίου δράσεών της για την υποστήριξη των πυρόπληκτων, το οποίο περιελάμβανε συνεργασίες με αξιόπιστες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις για παροχή ιατροκοινωνικών υπηρεσιών, αποκατάσταση σχολικών κτηρίων, υποστήριξη κτηνοτρόφων με παροχή ζωοτροφών και άλλες παρεμφερείς ενέργειες στις πληγείσες περιοχές της Πελοποννήσου και της Εύβοιας. Στη συναυλία, που θα είναι ανοιχτή για το κοινό, θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς γνωστοί καλλιτέχνες από τον μουσικό χώρο.

Όπως δήλωσε ο κ. Γ. Κώτσαλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTERAMERICAN, «με αυτή τη χορηγική συμβολή μας ολοκληρώνουμε τη σειρά των σχετικών πρωτοβουλιών μας με εστιασμένες δράσεις, σε μια προσπάθεια να ανακτηθεί η χαμένη ποιότητα ζωής εκεί απ' όπου πέρασε η φωτιά, ώστε να παραμείνουν και να ξαναδημιουργήσουν οι άνθρωποι στον τόπο τους».

 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ