Για δεύτερη συνεχή χρονιά η INTERAMERICAN χορηγός των Περιβαλλοντικών Βραβείων ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ

Και φέτος η INTERAMERICAN υποστηρίζει χορηγικά τα Βραβεία Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ, που διοργανώνονται από το ECOCITY, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Πράξεις Ζωής» και του έμπρακτου ενδιαφέροντος της Εταιρείας για τα ζητήματα  Περιβάλλοντος.


Η INTERAMERICAN επέλεξε να υποστηρίξει για δεύτερη συνεχή χρονιά τον θεσμό των βραβείων με την πεποίθηση ότι συμβάλλει στην αναγνώριση και επιβράβευση της περιβαλλοντικής ευαισθησίας των Φορέων της Πολιτείας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Επιχειρήσεων, των Επιστημονικών και Ερευνητικών Ιδρυμάτων και των Μέσων Ενημέρωσης που έχουν να επιδείξουν σχετική δράση και αποτελεσματικό έργο. Επισημαίνεται ότι η INTERAMERICAN από το 2006 έχει ξεκινήσει την υλοποίηση ενός σχεδίου προσαρμογής και πρωτοβουλιών, με ώριμο το αίσθημα της ασφαλιστικής, αλλά και της κοινωνικής υπευθυνότητας του Ομίλου για το Περιβάλλον. Έχει ήδη προχωρήσει στον σχεδιασμό ασφαλιστικών προϊόντων και συναφών υπηρεσιών για την κάλυψη της περιβαλλοντικής ευθύνης των επιχειρήσεων, εν όψει της εναρμόνισης της ελληνικής νομοθεσίας προς την Κοινοτική Οδηγία 2004/35/ΕΚ, ενώ παράλληλα αναπτύσσει ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.


Τα Βραβεία ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ έχουν θεσμοθετηθεί και οργανώνονται για τέταρτη χρονιά από την Αστική Εταιρεία Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα ECOCITY. Οι υποψηφιότητες αξιολογούνται από ειδικές Επιτροπές, μέλη των οποίων είναι έγκριτες προσωπικότητες από τον Ακαδημαϊκό, Περιβαλλοντικό, Επικοινωνιακό και Επιχειρηματικό κόσμο.
Η Τελετή Απονομής των Βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 4 Ιουνίου στο Κέντρο Γαία του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Κατερίνα Λάσπα.


 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ